tankaya kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru F2 sorunlarım ve yeni rom yükleme

Merhaba. F2 pro sahibiyim. İki sorunumdan dolayi rom atmak istiyorum. Yada mevcut global rom u tekrar bastan yuklemek istiyorum. Cihazı sıfırla işe yaramıyor. Birinci sorunum. Yakınlık sensoru. Testten geçiyor fakat görüşme sonrasi ekran kilitli kaldigibdab görüşmeyi sonlandiramiyorum. İkinci...
  2. T

Yardım 11.0.4 ile mi fit uygulaması

Mi 9t ile mi band 4 kullanıyorum. Mi fit uygulaması 11.0.4 sonrası sorun çıkarmaya başladı. Gps kapaliysa mi fit saate bağlanmıyor.
  3. T

Soru Mi 9T Almadan Önce

Almadan önce ; c-hdmi desteği var mı
  4. T

Rom 10.3.5.0 mı geldi?

Dosyanın tam adı bu miui_LAVENDERGlobal_V10.3.5.0.PFGMIXM_a5cabeca22_9.0.zip Gece güncelleme adı altında telefon kendi indirdi bu dosyayı Çok ilginç
  5. T

Rom 10.3.5.0 mı geldi?

Durduk yere 10.3.5.0 (1.8gb) güncelleme paketi indirdi telefon. Manuel yüklenmiyor. Bilgisi olan var mı
  6. T

Çözüldü 60 FPS Video çekmek istiyorum artıkk...

Konu başlığı 60fps ye hani. Ona hitaben yazdım.
  7. T

Yardım Pencere İçinde Pencere ve Tek Kullanımlık Şifre

Güvenlik sebebiyle banka apk larından bu özellik kaldırıldı. Hatta btk tarafından yasaklandı diye biliyorum
  8. T

Soru Play store DF-DFERH-01hatası

Sorun ön bellekte değilmiş. Sim kart taktım düzeldi
  9. T

Soru Play store DF-DFERH-01hatası

Merhabalar Play store dan herhangi app indirmek isyedigimde bu buyari çıkıyor Sunucu bağlantı hatası DF-DFERH-01 bu sorun hakkinda birçok yazi var ve hepsi aynı şeyi yazmış. Ön belleği temizle ve hesabı kaldır. Nedense bu çözüm bende işe yaramıyor. Bu sorun 10.2.7.0 versiyonu ile başladı...
  10. T

Çözüldü 60 FPS Video çekmek istiyorum artıkk...

60frame çeksen ne olacak. 10 saniye çekiyor sonuçta
  11. T

Rom Pocophone F1 10.3.4.0 Stable Güncellemesi

Ağır çekim video 10 saniye çekiyor. Bu çok az
  12. T

Haber Yeni guncelleme

+1
  13. T

İnceleme Güneş gözlüğü ile telefonu kullanmak

Güneş gözlüğü ile telefonun ekranı hiç görünmüyor. Her ne kadar fiyat performanslı olsa da büyük sorun.
Üst Alt