tanju6734 kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım miui 13 sonrası youtube donuyor

aynen bendede ayni
  2. T

Rom Redmi Note 10S crDroid 8.7 Android 12 Custom Rom

Hocam bu romu yukledim çok güzel ama bir sıkıntımız var konuşurken karsiya ses gitmiyo hapörlör açınca gidiyor a kulakta gitmiyor
  3. T

Yardım xiaomi telefonlar neden yeniden başlatiliyor veya kapatiliyor

merhaba arkadaşlar senelerdir xiaomi merak ettiğim bir konu telefonun ekranında kilit var veya parmak izi veya yüz tanıma mesela telefonunuzu kaybettiniz kötü niyetli birisi de telefonu çaldı telefonu power tuşunu uzun basarak kapatabiliyor yeniden başlatabiliyor bu durum sizce de çok saçma...
  4. T

Rom MTK Cihazlara Neden Custom Rom Yapılmıyor?

eskilerde pek yaygin degildi ama şimdi sartlar değişti çoğu model mtk kullanmaya basladi xiaomi birsuru serisi mtk sansung oppo vb artik cikmasi birilerinin kollari sivamasi gerekiyor benim kişisel fikrim
  5. T

Rom MTK Cihazlara Neden Custom Rom Yapılmıyor?

merhaba arkadaşlar senelerdir merak ettiğim bir konu var MTK cihazlara neden costum rom yapılmıyor farkı ne aslında rootlaması daha kolay sistem dosyalarına erişmek daha kolay yani örnek bakımından söylüyorum qualcom cihazlara göre güvenlik açısından daha zayıf yani güvenlik derken sistem...
  6. T

Diğer Xiaomi vedası

fiyat yonunde haklisin ama samsung iyi bir seçenekmi bence hayir çünkü samsun 6 ay sonra sisiyor yani samsung alicaksan 6 ay da bir format atmayida goze alacaksn
  7. T

MIUI 13 Redmi Note 10S Global Kararlı Rom V13.0.6.0.SKLMIXM İndirme Bağlantıları

bence hic gerek yok ben pilot olarak kullandim hicbir fark yok aksine sarji az gibi geldi yazılımdan memnun olanlar yüklemesin bence
  8. T

Yardım imei repair sonrası şebeke sorunu

ben cozumunu biliyorum modem dosyasi 1654790270 ozelden yazin
  9. T

Yardım turktelekom cekmiyor

merhaba forum uyeleri benim mi 11 lite cihazim var malum yolla imei atildi ama soyle bir sorun var turktelekom 4.5G cekiyor internetede giriyor ama 3G 3G sebekesi almiyor cihaz ama turkcell de sikintisiz calisiyor vodagone denemedim 2 tane ustaya gosterdim bir suru programla cok denediler ama...
  10. T

Yardım Mİ 11 Lite Malum Yolla IMEI Atıldı Turktelekomda Çalışmıyor

merhaba ustalar bende mi 11 lite var yut disi malum yolla imei attirdim ama sorun su turkcell de sikinti yok vodafone de sikinti yok ama(turktelekom) sebeke var ama arama yapmiyo arama almiyo internete giriyo mesala arama geldiginde sebeke 4.5g den 3g ye dusuyor ya orda sikinti
  11. T

Soru Mi stick brick

tuketici haklarina git cihaz garantiye giderken kutu sorulmaz onlar seni keklemiş 1652387471 https://sites.google.com/site/tweakradje/devices/xiaomi-mi-tv-stick?fbclid=IwAR2s5APtlSi8hWsor41EZTUf95ALX-JcGuYBct0KLhpNzaj8WOTuOnhzX1Y
  12. T

MIUI 13 Redmi Note 10S Global Kararlı Rom V13.0.2.0.SKLMIXM MIUI13 İndirme Mi Pilot Sürümü

ben format data yaptim format data yapinca dahili hafizayi silmiyor ve sorunsuz yukledim he gerekte yokmus o ayri 1651100889 bence hic gerekte yok bir yazilim bukadarmi bos olur ya 12 yazisini 13 yapmislar resmen ya 12 den 13 e geciyorsun adam q 2 bisey koyar 12.1 den 12.2 ye gecsen anlarimda...
  13. T

MIUI 13 Redmi Note 10S Global Kararlı Rom V13.0.2.0.SKLMIXM MIUI13 İndirme Mi Pilot Sürümü

neden otg veya sd kart telefonun hafiza sina atip kursak olmazmi
  14. T

Yardım mi hesabim farkli tel farkli

edl ile mi arka kapak acilacak M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt