Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Poco x3 cihazını kullanmaktayım cihaz kablosuz ağları görüyor ancak hiçbir ağa bağlanmıyor ip adresi alınıyor diyor. Yazılımsal olduğunu düşünüp cihazı sıfırladım ancak halen aynı bunun bir çözümü var mıdır yardımcı olursanız sevinirim.
Ne kadar xiaomi forumu olsa da aktif bir forum olduğundan dolayı yardım edeceğinizi düşünüyorum. Samsung galaxy m20 kullanmaktayım kendi arayüzü hatalı ve cihazı yavaşlattığı için custom rom kurmak istedim ama ne hikmetse bir türlü beceremedim. TWRP hazır, romlar hazır indirdim kurdum ancak hep...
İnternetim evin belirli bölgelerinde çekiyor diye bu ürünü aldım ama bir türlü bağlanamadım hep son adımda bu hatayı veriyor. Ayrıca kendi telefonuma da yükleyemedim miui home u Pixel Rom kullanıyorum diye herhalde.
Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar. Pixel Experience romuna geçtim alt kısımdaki siyah barı kaldırmak için acaba bir modül var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.
Buna benzer bir konu buldum forumda ancak o miui 10 içindi. Cihazıma Pixel rom kurduktan sonra ekran köşeleri kesik bir şekilde üçgen oldu, fiziksel yuvarlak sanıyordum ancak yazılımsalmış. Acaba kod ile bunu düzeltme imkanım var mı? Uygulama önerecek olursanız denedim ancak alt taraf olmuyor ve...
Merhabalar cihazıma sorunsuz rom yükler ve farklı farklı romları denerdim. Uzun süre sonra rom değiştirmek istedim Pixel Experience 10 romunu indirdim ve kurdum ancak açılış ekranında kalıyordu. Sonra lineage android 10 rom indirdim aynı sorunu yaşadım. TWRP sürümü düşürdüm yükselttim halen daha...
Arkadaşlar merhaba, ben sıklıkla rom değiştiren birisiyim ve her rom değiştirdiğimde uygulamalarımı klasörlerimi vb dosyalarımı düzenlemekten sıkılıyorum çok uğraştırıyor. Her rom değiştirdikten sonra 1-2 saat uğraşmak rom değiştirmekten soğutuyor. Twrp den full backup alayım diyorum sorun...
Deneyeyim bir sağ olun
1569687514
Hocam hem twrp den hemde pc üzerinden adb driverları ile denedim ancak kurarken hata alıyorum. Ufak bir detay vereyim son sürümün bir alt sürümünden aldım persisti ondan dolayı olmuyor olabilir mi?
Arkadaşlar MIUI 11 i bende sabırsızlıkla bekliyordum ve gelince hemen indirip kurdum ancak parmak izi ve yüz tanıma çalışmıyordu. Parmak izi parmağımı okuturken hata veriyor yüz tanıma ise güvenlik seçeneklerinde görünmüyor. Bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?