TanerCinar kullanıcısının son içeriği

1. TanerCinar

Yardım Poco X3 internete bağlanmıyor

Merhaba arkadaşlar Poco x3 cihazını kullanmaktayım cihaz kablosuz ağları görüyor ancak hiçbir ağa bağlanmıyor ip adresi alınıyor diyor. Yazılımsal olduğunu düşünüp cihazı sıfırladım ancak halen aynı bunun bir çözümü var mıdır yardımcı olursanız sevinirim.
  2. TanerCinar

Yardım Samsung Galaxy M20 Bootloop sorunu

Ne kadar xiaomi forumu olsa da aktif bir forum olduğundan dolayı yardım edeceğinizi düşünüyorum. Samsung galaxy m20 kullanmaktayım kendi arayüzü hatalı ve cihazı yavaşlattığı için custom rom kurmak istedim ama ne hikmetse bir türlü beceremedim. TWRP hazır, romlar hazır indirdim kurdum ancak hep...
  3. TanerCinar

Çözüldü Xiaomi mi Wi-Fi pro bağlanmıyor

İnternetim evin belirli bölgelerinde çekiyor diye bu ürünü aldım ama bir türlü bağlanamadım hep son adımda bu hatayı veriyor. Ayrıca kendi telefonuma da yükleyemedim miui home u Pixel Rom kullanıyorum diye herhalde.
  4. TanerCinar

Soru Android 10 Navbar Gizleme

Merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar. Pixel Experience romuna geçtim alt kısımdaki siyah barı kaldırmak için acaba bir modül var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.
  5. TanerCinar

Yardım Pixel Rom Ekran Köşeleri Yuvarlama

Buna benzer bir konu buldum forumda ancak o miui 10 içindi. Cihazıma Pixel rom kurduktan sonra ekran köşeleri kesik bir şekilde üçgen oldu, fiziksel yuvarlak sanıyordum ancak yazılımsalmış. Acaba kod ile bunu düzeltme imkanım var mı? Uygulama önerecek olursanız denedim ancak alt taraf olmuyor ve...
  6. TanerCinar

Yardım Pixel Exprience ve Android 10 Romlar kurulamıyor

Merhabalar cihazıma sorunsuz rom yükler ve farklı farklı romları denerdim. Uzun süre sonra rom değiştirmek istedim Pixel Experience 10 romunu indirdim ve kurdum ancak açılış ekranında kalıyordu. Sonra lineage android 10 rom indirdim aynı sorunu yaşadım. TWRP sürümü düşürdüm yükselttim halen daha...
  7. TanerCinar

Soru Redmi 5 için Dual Speaker modu

Sağ olun hocam sorunsuz şekilde calisiyor.
  8. TanerCinar

Hocam attığınızı denedim ancak sadece ahizeden ses geliyordu silmek zorunda kaldım. Teşekkürler
  9. TanerCinar

Hocam bulabilsem deneyecektim :D en azından denemek isterim varsa elinizde atabilir misiniz acaba?
  10. TanerCinar

Sohbet Forumdaki Yavaşlık

Şahsen bende yok hocam ama forumda hesabımdan çıkış yapıp girince biraz bekliyorum.
  11. TanerCinar

Yardım TWRP Full yedek alma

Hocam cevap için teşekkürler ancak internetim kötü olduğu için uygulamalar ve fotoğraflar çok yavaş iniyor beklemek istemiyorum.
  12. TanerCinar

Yardım TWRP Full yedek alma

Arkadaşlar merhaba, ben sıklıkla rom değiştiren birisiyim ve her rom değiştirdiğimde uygulamalarımı klasörlerimi vb dosyalarımı düzenlemekten sıkılıyorum çok uğraştırıyor. Her rom değiştirdikten sonra 1-2 saat uğraşmak rom değiştirmekten soğutuyor. Twrp den full backup alayım diyorum sorun...
  13. TanerCinar

Yardım MIUI 11 Sonrası Parmak izi ve Yüz tanıma sorunu

Deneyeyim bir sağ olun 1569687514 Hocam hem twrp den hemde pc üzerinden adb driverları ile denedim ancak kurarken hata alıyorum. Ufak bir detay vereyim son sürümün bir alt sürümünden aldım persisti ondan dolayı olmuyor olabilir mi?
  14. TanerCinar

Yardım MIUI 11 Sonrası Parmak izi ve Yüz tanıma sorunu

Arkadaşlar MIUI 11 i bende sabırsızlıkla bekliyordum ve gelince hemen indirip kurdum ancak parmak izi ve yüz tanıma çalışmıyordu. Parmak izi parmağımı okuturken hata veriyor yüz tanıma ise güvenlik seçeneklerinde görünmüyor. Bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
  15. TanerCinar

Yardım Mi Band 3 ??? sorunu (Çözüldü)

Öyle yapmıştım zaten hocam ama ekte verdiğim konudan bu sorunu hallettim çok şükür. Yardım - Mi Band 3 yazı tipi sorunu (Çözüldü)
Üst Alt