tamirci62 kullanıcısının son içeriği

1. tamirci62

Yardım Mİ5X A Global ROM Yükleme Ve İMEİ Tamiri

Şu Çin'deki bir site varmış.sanirim geçici bir süre kapanmış onun için değil mi? Yani sitenin açılmasını bekleyeceğiz anladığım kadarıyla. IMEI konusunda kusura bakmayın.bilmiyordum
  2. tamirci62

Yardım Mİ5X A Global ROM Yükleme Ve İMEİ Tamiri

arkadaşlar çin den mi5x aldım yeni.İngilizce sürüm var. global rom yüklemek istiyorum.Çin deki bir site varmış bootlooader kilidini açamak için .Bazı nedenlerden dolayı şidilik durdurduklarını okumuştum. Global room yüklemek ve imei tamir etmek için ne yapmam lazım. Forumda bunla ilgili bir...
  3. tamirci62

Satış Satılık Mi4 LTE Anakart - Batarya ve Diğer Parçalar

Ana kart duruyorsa fiyat nedir
  4. tamirci62

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

Sefa kardeşim den sorunsuz olarak sanalpazar üzerinden Mi5s plus 6/128 aldım. Güzel bir alış verişi. Teşekkür ediyorum
  5. tamirci62

Rom -Güncel- Mi 5 Global Stabil ve Beta Orijinal Türkçe Romları (Miui 8 Stabil Yayınlandı !)

bende mi 4 var bu miu8 rom u yükleyebiliyor muyuz
  6. tamirci62

Yardım mi 4c pil konusu

İlginiz için çok teşekkür ediyorum.Bir ara Mi türkiye böyle yedek parçaları çok getiriyordu. Mecburen yurd dışından getirteceğiz telefonun hakkında kısmın da hep senden geldiğinden buyana mi 4 c yazıyor Ben öyle biliyordum. Mi 4c rom mu atılmış acaba
  7. tamirci62

Yardım mi 4c pil konusu

Telefoncuya goturdum şarj soketi fleksi arizalanmis değişmesi gerekiyor muş nerden bulabiliriz
  8. tamirci62

Yardım mi 4c pil konusu

mİ 4 c var. Usb şarj yeri arızalandı ( bazen temes ediyor bazen etmiyordu) Telefoncuya götürene kadar tamamen şarj bitti.Şimdi telefon kapalı olduğu halde bile şarj etmiyor .Ne yapmak lazım?
  9. tamirci62

Yardım Mi 4 c hafıza kartı

öylemi ya ben kart var zannediyordum.teşekkürler.Hatırlarsan bunu senden almıştım.Eyvallah
  10. tamirci62

Yardım Mi 4 c hafıza kartı

Malum mi 4 c lerde 16 gb lı dahili hafıza kartı var.Bunu bi şekilde 128 gb lık falan bir kart ile değiştirebilme imkanı olabilir mi?
  11. tamirci62

Rehber Mi4 LTE cihazlarda 4G'ye nasıl geçilir == VİDEOLU-RESİMLİ ANLATIM ==

benim telefon mi 4c dediklerinizi yaptım only lte var ama seçilmiyor .Normal ayarlarda da LTE görünmüyor zaten
  12. tamirci62

Mi4 hakkında

Tamam işte orda İşte mi remoteye nerden ulaşacak onu bulamadim
  13. tamirci62

Mi4 hakkında

Yeni mi 4 aldım.iki sorum var. 1ncisi:uzaktan kumanda için ayar nasıl yapılıyor ve kullanılıyor.?ayarlar da bununla ilgili bir sey göremedim. 2ncisi mini ota USB bellek aldım.Takiyorum dosya yönetiminde veya başka bir yerde bellek görünmediği için içine giremiyorum.Dolayısıyla çektiğim resim...
  14. tamirci62

MIUI 7 Global Developer Rom 24 August

Ben yeni mi 4c aldım.ROM olarak uzerinde 6.6.4.0 kararlı ROM var.direk 7 ye güncelleme alabilir miyim?
  15. tamirci62

Satış [ByKatre] Telefon Satışı Ana Konu [Redmi Note 3 Pro eklendi.]

Telefon bugün elime geçti.Sorunsuz bir alış veriş oldu.Teşekkürler bykatre.
Üst Alt