Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu Çin'deki bir site varmış.sanirim geçici bir süre kapanmış onun için değil mi? Yani sitenin açılmasını bekleyeceğiz anladığım kadarıyla.
IMEI konusunda kusura bakmayın.bilmiyordum
arkadaşlar çin den mi5x aldım yeni.İngilizce sürüm var. global rom yüklemek istiyorum.Çin deki bir site varmış bootlooader kilidini açamak için .Bazı nedenlerden dolayı şidilik durdurduklarını okumuştum. Global room yüklemek ve imei tamir etmek için ne yapmam lazım. Forumda bunla ilgili bir...
İlginiz için çok teşekkür ediyorum.Bir ara Mi türkiye böyle yedek parçaları çok getiriyordu. Mecburen yurd dışından getirteceğiz
telefonun hakkında kısmın da hep senden geldiğinden buyana mi 4 c yazıyor Ben öyle biliyordum. Mi 4c rom mu atılmış acaba
mİ 4 c var. Usb şarj yeri arızalandı ( bazen temes ediyor bazen etmiyordu) Telefoncuya götürene kadar tamamen şarj bitti.Şimdi telefon kapalı olduğu halde bile şarj etmiyor .Ne yapmak lazım?
Yeni mi 4 aldım.iki sorum var.
1ncisi:uzaktan kumanda için ayar nasıl yapılıyor ve kullanılıyor.?ayarlar da bununla ilgili bir sey göremedim.
2ncisi mini ota USB bellek aldım.Takiyorum dosya yönetiminde veya başka bir yerde bellek görünmediği için içine giremiyorum.Dolayısıyla çektiğim resim...