Talhatsdln kullanıcısının son içeriği

1. Talhatsdln

Yardım 15t pro durduk yere ekran gitti

Pm atmıştım bulup teşekkürler.
  2. Talhatsdln

Teşekkürler bu forumdaki teknik destekle mi? Nasıl ulaşırım
  3. Talhatsdln

Soru Ekran kapalı iken pil sorunu

Bl açıktı kayıt için aldığım yer açtı root da youtubede var 15t pro root yapıp yeniden eskiye yapın videolari çıkıyor. Ama telefon durduk yere ekranı gitti ve hâlâ tamir edilmedi
  4. Talhatsdln

Brick olmadı telefon arayınca çalıyor +ve kilit tuşlarına basınca da kapanıp açılıyor tepki var hiç yeniden başlatma ekranı vs gelmiyor gönderdiğim yer zaten yazılımsal olarak baktı yani stock attılar yazılımsal değil dediler ama ne olduğu belli değil hâlâ ekran denediler ve olmadıysa büyük...
  5. Talhatsdln

Öyle evet onu bilerek aldım ama 15t pro ile mi ilgili yoksa genel bir şanssızlik mi oldu bilmiyorum şikayetvarda da vardı 3 4 şikayet. Tamir ettiren varsa diye merak ettim sorun anakartta yaptık diyen kişi şüphe uyandırdı bilmiyorum yani ekrandan pahalı ne işlem yapılıyor da bu kadar pahalı...
  6. Talhatsdln

Merhaba arkadaşlar yurtdışı 15t pro kullanıyorum o yüzden servise yollayamadim aldığım yere yolladım 9 gündür orda parça deniyoruz falan dedi. Neyse soruna geleyim 10 günlük telefonum düşme falan yoktu ekran 2 3 dakika geldi gitti geldi gitti en son yatay çizgiler çıktı ve komple ekran gitti...
  7. Talhatsdln

Bir kaç ayar yapıp arkaplanldan her şeyi kapadım yüzde 4 gitmiş çözüldü.
  8. Talhatsdln

15t pro yd kullanıyorum bl açık rootlu modüller vs. Var. 2 gündür sabaha kapalı telefonla uyanınca accubattery indirdim ekran kapalı yüzde 2.7 diyor yani 8 saat uykuda yaklaşık yüzde 20 gidiyor. O günlerde uyurken şarjım bu civardaydi. Normal olmadığıni biliyorum. 15t pro kullananlar genelde bu...
  9. Talhatsdln

Haber Xiaomi MTK İşlemcili Cihazlarda Dirençsiz Çift SIM Yazılım Kaydı Başladı!

Bu yöntemde bl kilidi açık olduğunu gizlemek için kolay yöntemler var mı yoksa root atıp uğraşmak mi gerekiyor? Malum bankacılık uygulamaları ve whatsappta problem oluyor bu nasıl engellenecek?guncelleme sıfırlama var mı?
  10. Talhatsdln

Yardım Kernelsu yüklü cihazda ziraat nfc sorunu

Telefonum mi 13. Kernelsu ile root edildi. Yapı kredi ve naysta açılıyor ama ziraat mobilde bir türlü açamadım her şeyi denedim. Magisk delta mı geçmem gerek illa anlamadım. Bunun dışında her şeyi denedim mi 13 için magisk dosyasını bulamadım o yüzden onu deneyemedim ama deneyip olmadı diyenler...
Üst Alt