talhasahin66 kullanıcısının son içeriği

1. talhasahin66

Çözüldü Xiaomi redmi note 13 pro plus sahte rom

Tekrardan sağolun hocam çok yardımcı oldunuz birde sizin duyurularınızı nasıl görüyoruz ben tam bilmiyorumda nereden bakabilirim
  2. talhasahin66

Ne kadar kötü bi durum yani alınırken bunun söylenmesi gerekirdi 8 9 ay oldu ve daha yeni farkettik gidip görüşeceğim aldıgım yerle
  3. talhasahin66

Hocam telefonun sertfikasyon kısmında neden böyle birşey var ce yazıyor ama internetten baktıgımda başkalarınınkinde china yazıyor
  4. talhasahin66

Birde birşey daha var şimdi biz bu telefonun bootladerini açamayız değilmi allah tan telefon 8 9 aydır bizde ve kayıtlarını yaptırmıştım ama xiaomi cihaz değil kayıtlardaki
  5. talhasahin66

Tamam hocam sağolun tahminen ne zaman bunun bir çozumu gelir ve maliyetli olurmu benim aldığım yerle konuşmam gerek birşey varmı kendi cihazımda 13t ama orjinal global
  6. talhasahin66

Sıfırlamıyor değilmi telefonu
  7. talhasahin66

Peki reboot dediğiniz nedir şimdi telefonu annem kullandığı için yanlişlikla yapar 7 8 kere reboot demişsiniz nasıl yapılıyor 1767707521 Birde sıfırlanmıyor değilmi yapınca
  8. talhasahin66

Güncellemeyi almanın bir yolu yokmu hocam kendim yapamazmıyım veya yapan çıkmazmı
  9. talhasahin66

SelamınAleyküm öncelikle anneme note 13 pro plus aldık aldıktan sonra farkettim ki cihazın arkasında ec ve model numarası yok ama ayarlardan baktığımda rom vesaire orjinal gözüküyor sonra memeos enhancer 3.0 uygulamasını yükledim sahte rom var cihazınızda diyor sonra device info hw...
  10. talhasahin66

Soru HyperOs 3 Güncellemesi

Alıyor bendede 13T var bootlader açık ve güncelleme alıyor
  11. talhasahin66

Çözüldü Xiaomi 13t 2.0.210.0 güncellemesi

Bu seferde olmaz inşallah sizede geldimi 210 güncellemsi
  12. talhasahin66

Sizdemi şuan 0.10 dasınız ben o hyperos 1 dekini yaşamadım ama sahit oldum oyuzden korktum biraz 😁
  13. talhasahin66

Cihazım daha yeni 2.0.210.0 güncellemesini aldı hyperos 3 alır değilmi çünkü bazı 13t cihazlarında 1.0.10.0 geldiğinde hyperos 2 ye geçememişlerdi ve fastboot üzerindende geçememişlerdi bu sefer böyle bir sorun olur mu ?
  14. talhasahin66

Yardım Xiaomi 13T kendi kendine dokunma sorunu

Xiaomi 13T cihazım var ve bu aralar kendi kendine dokunmaya başladı sebebi nedir çok fazla boğduğum içinmi telefonu sadece instagram ve tiktokda oluyor
  15. talhasahin66

Çözüldü Hayalet ekran sorunu

Telefonum 13T 2600 nit parlaklık gibi değil güneş altında göremiyorum hayalet koruyucu var onla alakası varmıdır
Üst Alt