Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birde birşey daha var şimdi biz bu telefonun bootladerini açamayız değilmi allah tan telefon 8 9 aydır bizde ve kayıtlarını yaptırmıştım ama xiaomi cihaz değil kayıtlardaki
Tamam hocam sağolun tahminen ne zaman bunun bir çozumu gelir ve maliyetli olurmu benim aldığım yerle konuşmam gerek birşey varmı kendi cihazımda 13t ama orjinal global
Peki reboot dediğiniz nedir şimdi telefonu annem kullandığı için yanlişlikla yapar 7 8 kere reboot demişsiniz nasıl yapılıyor
1767707521
Birde sıfırlanmıyor değilmi yapınca
SelamınAleyküm öncelikle anneme note 13 pro plus aldık aldıktan sonra farkettim ki cihazın arkasında ec ve model numarası yok ama ayarlardan baktığımda rom vesaire orjinal gözüküyor sonra memeos enhancer 3.0 uygulamasını yükledim sahte rom var cihazınızda diyor sonra device info hw...
Cihazım daha yeni 2.0.210.0 güncellemesini aldı hyperos 3 alır değilmi çünkü bazı 13t cihazlarında 1.0.10.0 geldiğinde hyperos 2 ye geçememişlerdi ve fastboot üzerindende geçememişlerdi bu sefer böyle bir sorun olur mu ?
Xiaomi 13T cihazım var ve bu aralar kendi kendine dokunmaya başladı sebebi nedir çok fazla boğduğum içinmi telefonu sadece instagram ve tiktokda oluyor