talhasahin66 kullanıcısının son içeriği

1. talhasahin66

Soru Xiaomi 13T yeni gelen 2.0.103.0 güncellemesi

Telefonuma bugün bu güncelleme geldi yaptım saçma sapan özellik gelmiş el fenerine falan başka hiç birşey farkedemedim 2.1de sözde yapay zeka gelcekdi 14T de olduğu gibi ama neden gelmemiş anlayamadım eklenti indirme özelliği falan gelmedi galeriye diğer romlara gelmişmidir sizce poco x6 proya...
  2. talhasahin66

Yardım Xiaomi 13t yapay zeka gelcek mi

Xiaomi 13tye 14t ile gelen yapay zeka özellikleri gelir mi bilgisi olan varmı ?
  3. talhasahin66

Soru Mi 13T HyperOS 2.0.3.0 yükleyen var mı?

Direnç kayıtlı benimki yazılımsal imei hakkında bilgim yok ama imei uçabilir
  4. talhasahin66

Evet ben zaten romlar arası geçiş çok yaptım ama bilgiler gitmeden olanı çok duymadım duydum ama güvenli değil dediler bende hep clean all yaptım. Clean and lock seçmedim merak etmiştim sağolun
  5. talhasahin66

Tam olarak adımların bilgisini verirmisiniz ordan öyle yapınca tehlikeli diye biliyordum
  6. talhasahin66

Fastboottan mecbur sıfırlanıyor ama bence en iyisi oşekilde fastboottan olursa buraya yazarsanız sevinirim
  7. talhasahin66

Fastboottan yapmayı deneyin bilgisayardan
  8. talhasahin66

Telefonum yurt dışı global ben zaten 1.0.9.0 dan geçtim hyperos 2 ye insanlardan o dediğim sürümde sıkıntı çektikleri için aklıma takılmıştı
  9. talhasahin66

Hyperos 1.0.10.0 da ki gibi olmaz değilmi çünkü o sürümde diğer güncellemeleri vermedi
  10. talhasahin66

Benim cihazım şuan 2.0.2.0 böyle bi güncelleme geldi ama bölge değiştirince geldi mısır yapınca bide ukrayna yapınca geliyor yapan oldumu bana bilgi verirmisiniz ?
  11. talhasahin66

Çözüldü Bölge değiştirince Yeni güncelleme geldi 13T

Telefonum xiaomi 13t zaten hyperos 2.0.2.0 sürümü vardı global şimdide bölgeyi mısır yapınca 2.0.3.0 geldi yapayımmı yoksa türkiyedeyken gelmesinimi bekleyeyim. Korktuğum şey hyperos 1.0.10.0 da olanlara güncelleme gelmedi ya banada aynısı olur mu diye sizce yapayımmı ?
  12. talhasahin66

Çözüldü Xiaomi 13T HyperOS 2.1 gelecek mi ?

Hyperos 2.1 şubat ayında çıkacağını duydum poco x6 pro falan gelmiş yakın tarihte banada gelirmi geldiğinde temiz kurulummu yapayım yoksa bu sürümden birşey olmazmı
  13. talhasahin66

Yardım Bu Sürüm Gerçek mi?

hocam hangi bölgedeyken geldi
  14. talhasahin66

Rehber HYPEROS 2.0 Xiaomi 13T stabilite

Cihazım 13T ve şuan hyperos 2.0 kurulu ve mükemmel çalışıyor ilk başlarda hiç iyi değildi ama sonrasında oturdu ve şuan pil bir önceki sürümden daha iyi gidiyor. Birde 2.0 da güncellemeler nereden kontrol ediliyor?
Üst Alt