Talhaokte kullanıcısının son içeriği

1. Talhaokte

Yardım Redmi note 7 bluetooth mikrofon sorunu

Hangi kulaklığı denersem deneyeyim mikrofonlu kulaklıkla telefonda konuşunca ses çok kötü gidiyor -aynı kulaklıklar farklı telefonlarda sorunsuz- bu olayı anlayana kadar 2 3 kulaklık değiştirdim sorun telefondaymış yeni anladım. Çok sinir bozucu bir olay desteğinizi bekliyorum.
  2. Talhaokte

Yardım Bluetooth kilit Açma Sorunu

RN7 cihazım da galaxy watch active saatini kullanıyorum. Bluetooth ile kilit açma ayarında saat telefona bağlıyken de değilken de tarattığım da saati görmüyor. Ne yapabilirim?
  3. Talhaokte

Yardım Redmi Note 7 Dokunmatik Algılamama

Telefonda 10-15 dk oyun oynıyım zaten hemen uçak motoru gibi ısınıyo orası ayrı sorun, ısındığında da oyunlarda dokunmatik dokunuşlarımı algılamamaya başlıyor ve hep şansa oyunların en kritik yerinde oluyo bu kanser ediyo beni keşke diyorum dizilerdeki zenginler gibi olup fırlatabilsem her...
  4. Talhaokte

Yardım Vpn Simgesi Nasıl Gizlenir

Sorum başlıktaki gibidir.
  5. Talhaokte

Yardım Updater process ended with signal : 4 hatası

Aosp rom kurarken firmware flashladıktan sonra romu flashlarken bu hatayı alıyorum sebebi ne olabilir ve nasıl çözebilirm? -İlk defa aosp rom kurmayı deniyorum-
  6. Talhaokte

Yardım Telefon Kulaklık Mikrofonunu görmüyor

Tam kablosuz kulaklık satın aldım mikrofonlu, sadece telefon aramalarında kulaklık mikrofonu kullanılıyor, whatsapptan ses kaydı, telefon ses kaydetme uygulamasından baktığımda telefonun mikrofonunu kullanıyor, buna bir çözüm bulma şansım var mı?
  7. Talhaokte

Soru RN7 Aptx desteği var mı?

Aptx hd destekli bir kulaklık siparişi verdim, redmi note 7 telefonum bunu destekliyor mu?
  8. Talhaokte

Yardım Whatsapp Bildirim Sorunu

Arkadaşlar merhaba, whatsapp da mesaj gelince tek tikte kalıyor, sadece whatsapp uygulamasına girince mesajlar görebiliyorum, bu sorunu nasıl çözebilirim?
  9. Talhaokte

Soru Bu hangi tema?

Arkadaşlar telefonu sıfırlamadan önceki uygulamaların ssni almıştım, sıfırlamadan önce bir temadaki uygulama simgelerini kopyalamıştım ve kullanıyordum, bu ss deki temayı bilen varsa söyleyebilir mi? Veya nasıl bulabilirim?
  10. Talhaokte

Yardım Hücresel Veri Ayarı

İyi akşamlar, telefondan bir numaraları arayınca bir detaylı hücresel veri ayarları çıkıyordu, o sayılar neydi? Umarım anlatabilmişimdir.
  11. Talhaokte

Yardım GB Whatsapp Sticker Hatası

Androidwaves Gbwhatsapp 12.00 sürümünü kullanıyorum, uygulamanın içinden önerdiği sticker uygulamasını indirdiğimde -başka uygulamalarda da aynı sonuç- hata alıyorum ve sticker ekleyemiyorum. Sorun ne olabilir?
  12. Talhaokte

Soru Telefonun dolu kısmında ne var?

Arkadaşlar merhaba, 65 gb hafızanın yaklaşık 20gbı boş, 45 gb dolu, bu dolu yer de ne var acaba? Tüm fotoğraflarım google fotoğraflar da yani depolamadan yemiyor, uygulamalarda aşırı büyük değil, -sadece spotfy 6 gb yer kaplıyor o da zaten aşşağıda silinebilenler kısmında-
  13. Talhaokte

Çözüldü Kilit Açılımı, Rom Değişimi Garanti Dışına çıkartır mı?

Rom değişimi, cihaz kilidinin açılması ve root gibi işlemler Redmi Note 7 cihazımın garanti dışına çıkartır mı? Yoksa sorun olmuyor mu? Garanti firmam Evofone.
  14. Talhaokte

Yardım Oyunda Ses Sorunu

The Walking dead oyununda nedense sesler videodaki gibi (konuşma, müzik vs her şey) diğer oyunlarda sorun yok 3 kere silip yükledim twd i yinede düzelmedi sorun ne olabilir? Twd video
  15. Talhaokte

Yardım Mi Stick Tv Kasma Sorunu

Vodafond Tv gibi lisanssız uygulamalarda bile sorunuz çalışırken asıl satın almca amacım olan üstelik lisanslı olan netflix kasıyor, donuyor, geç algılıyor. Bu sorunun sebebi nedir sadece netflixte olması çok saçma geldi bana nasıl düzeltebilirim?
Üst Alt