Talhaokte kullanıcısının son içeriği

1. Talhaokte

Yardım Redmi note 7 bluetooth mikrofon sorunu

Hangi kulaklığı denersem deneyeyim mikrofonlu kulaklıkla telefonda konuşunca ses çok kötü gidiyor -aynı kulaklıklar farklı telefonlarda sorunsuz- bu olayı anlayana kadar 2 3 kulaklık değiştirdim sorun telefondaymış yeni anladım. Çok sinir bozucu bir olay desteğinizi bekliyorum.
  2. Talhaokte

Yardım Bluetooth kilit Açma Sorunu

RN7 cihazım da galaxy watch active saatini kullanıyorum. Bluetooth ile kilit açma ayarında saat telefona bağlıyken de değilken de tarattığım da saati görmüyor. Ne yapabilirim?
  3. Talhaokte

Yardım Redmi Note 7 Dokunmatik Algılamama

Oyun içi ayarlar minimum düzeyde, kılıf çıkınca çok da bir fark olmadı açıkçası, başka öneriniz var mı?
  4. Talhaokte

Yardım Redmi Note 7 Dokunmatik Algılamama

Telefonda 10-15 dk oyun oynıyım zaten hemen uçak motoru gibi ısınıyo orası ayrı sorun, ısındığında da oyunlarda dokunmatik dokunuşlarımı algılamamaya başlıyor ve hep şansa oyunların en kritik yerinde oluyo bu kanser ediyo beni keşke diyorum dizilerdeki zenginler gibi olup fırlatabilsem her...
  5. Talhaokte

Yardım Vpn Simgesi Nasıl Gizlenir

Sorum başlıktaki gibidir.
  6. Talhaokte

Rehber Viper4Android Profil Yapılandırması (En İyi Sesi Alın)

Viper sayesinde basslar sağlam yükseldi ses de biraz arttı, ama ses seviyesini daha fazla arttırabilme şansım var mı?
  7. Talhaokte

Rehber Viper4Android Profil Yapılandırması (En İyi Sesi Alın)

Life box linkinde paylaşılan dosyayı nereye kopyalamamız gerekiyor?
  8. Talhaokte

Yardım Updater process ended with signal : 4 hatası

Aosp rom kurarken firmware flashladıktan sonra romu flashlarken bu hatayı alıyorum sebebi ne olabilir ve nasıl çözebilirm? -İlk defa aosp rom kurmayı deniyorum-
  9. Talhaokte

Rom Android 11 Pixel Extended 2.4 Redmi Note 7

firmware flashladıktan sonra romu flashlarken "updater process ended with signal :4 hatası alıyorum ve rom flashlanmıyor, sebebi ne olabilir?
  10. Talhaokte

Yardım Telefon Kulaklık Mikrofonunu görmüyor

Ve gelen çağrılar telefondan çalıyor.
  11. Talhaokte

Yardım Telefon Kulaklık Mikrofonunu görmüyor

Tam kablosuz kulaklık satın aldım mikrofonlu, sadece telefon aramalarında kulaklık mikrofonu kullanılıyor, whatsapptan ses kaydı, telefon ses kaydetme uygulamasından baktığımda telefonun mikrofonunu kullanıyor, buna bir çözüm bulma şansım var mı?
  12. Talhaokte

Soru RN7 Aptx desteği var mı?

Peki aptx tam olarak ne oluyor ne gibi artısı oluyor
  13. Talhaokte

Bende 97 sipariş ettim
  14. Talhaokte

Aptx hd destekli bir kulaklık siparişi verdim, redmi note 7 telefonum bunu destekliyor mu?
Üst Alt