Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi kulaklığı denersem deneyeyim mikrofonlu kulaklıkla telefonda konuşunca ses çok kötü gidiyor -aynı kulaklıklar farklı telefonlarda sorunsuz- bu olayı anlayana kadar 2 3 kulaklık değiştirdim sorun telefondaymış yeni anladım. Çok sinir bozucu bir olay desteğinizi bekliyorum.
RN7 cihazım da galaxy watch active saatini kullanıyorum. Bluetooth ile kilit açma ayarında saat telefona bağlıyken de değilken de tarattığım da saati görmüyor. Ne yapabilirim?
Telefonda 10-15 dk oyun oynıyım zaten hemen uçak motoru gibi ısınıyo orası ayrı sorun, ısındığında da oyunlarda dokunmatik dokunuşlarımı algılamamaya başlıyor ve hep şansa oyunların en kritik yerinde oluyo bu kanser ediyo beni keşke diyorum dizilerdeki zenginler gibi olup fırlatabilsem her...
Aosp rom kurarken firmware flashladıktan sonra romu flashlarken bu hatayı alıyorum sebebi ne olabilir ve nasıl çözebilirm? -İlk defa aosp rom kurmayı deniyorum-
Tam kablosuz kulaklık satın aldım mikrofonlu, sadece telefon aramalarında kulaklık mikrofonu kullanılıyor, whatsapptan ses kaydı, telefon ses kaydetme uygulamasından baktığımda telefonun mikrofonunu kullanıyor, buna bir çözüm bulma şansım var mı?