TalhaKaptan kullanıcısının son içeriği

1. TalhaKaptan

Yardım telefon brick olmadı ama yazılımı silindi

merhabalar. yurtdışı mi 11 lite telefonum kasım aralık ayı gibi güncelleme yaparken kapandı ve bende yazılım atamadım. telefonumu satmak istiyorum nakit sıkıntısından dolayı ve şuan tamir etmem lazım yardımcı olabilecek var mı ? (bl kilitli imei yok ama yeni yıl geldiği için yenilenmiştir diye...
  2. TalhaKaptan

Yardım xiaomi cloud fotoğraflar yok

merhaba arkadaşlar uzun süredir iphone kullanıyorum ve xiaomi cloudda fotoğraflarımı yedekliyordum, i.mi.com'a giriş yaptığımda bugün fotolarımın olmadığını gördüm . yardımcı olur musunuz.
  3. TalhaKaptan

Yardım bootloader kilidi açılması hk.

mi 11 lite 4g telefonuma imei repair işlemi yapıldı sonrasında telefon güncelleme sebebiyle bootloopa düştü. eng rom atılarak kurtarıldı ama bootloader kilidi kapalı ve imei yok telefonda şebeke hiç yok. telefoncu şebeke olmadığı için bootloader açılamaz dedi. bootloader açılmadığı içinde imei...
  4. TalhaKaptan

Yardım telefona rom yüklenmiyor ve Bootloader kilidi açılmıyor

merhaba imei repair yapılmış telefonuma ota güncelleme yaptım , telefon recovery'e düştü kilit ekranı gelince 2 sn sonra tekrar recovery'e düşüyor . Bootloader kapalı , açılmıyor. Telefonun bootloaderını ya açıcam yada bootloader kapalıyken rom yükleyeceğim ama olmuyor. telefonun bl kilidi daha...
  5. TalhaKaptan

Yardım güncelleme sonrası recovery

merhaba, telefonuma imei repair yapıldı, yapan kişi bootloaderı kilitlemiş. Telefonumu otadan güncelledim ve şuan miui'ın recoverysine atıyor. açıyorum kilit ekranı geliyor 2 saniye sonra recoverye dönüyor vize haftam lütfen yardım edin.
  6. TalhaKaptan

Yardım bootloader kilidi ve imei

Merhabalar mi 11 lite telefonuma repair işlemi yaptırdım ama yapan kişi bootloaderi kapatmış. Sorularım şunlar: 1- Ayarlardan güncelleme yaparsam imei gider mi ? 2- Bootloader kilidini açarsam imei gider mi ? 3- Bootloader kilitliyken ve twrp yokken efs yedeği almanın bir yolu var mı ...
  7. TalhaKaptan

Yardım ses seviyesi azaldı

merhabalar xiaomi eu rom kullanıyordum ses seviyesi gayet iyiydi bazı nedenlerden rom değiştirdim ve stock global rom kurdum. ses seviyesi cidden çok azaldı. Bluetooth anker q20 kulaklık kullanıyorum. bunun sebebi yazılım mı arkadaşlar ? Ses seviyesi için yazılım önerebilirmisiniz. önceden kafa...
  8. TalhaKaptan

Yardım miui 12.5

merhaba miui 12.5 indirme linkleri olduğu söyleniyor indirdim ama kurmadım henüz kurayımmı sizce https://www.teknolojioku.com/mobil/miui-125-indirme-linkleri-yayinlandi-miui-125siz-telefon-kalmasin-6038a4d84c9b5a56883f5c90
  9. TalhaKaptan

Mi 9t için rom önerileriniz

Merhaba geçenlerde miui12den miui 11e döndüm ama beklediğim gibi eski performansını yakalayamadım. Şimdi ise yeniden rom yüklemek istiyorum. Miui11de bazı sıkıntılar yaşadım miui 12 tabanlı rom önerilerinize açığım. Ben stabil rom kullanmayı tercih ediyorum, kullandığım zaman en az 1 2 ay...
  10. TalhaKaptan

Yardım Wifi'da iken arkaplandaki uygulamalar internete bağlanmıyor

Merhaba wifida iken whatsapp telegram instagra vs. uygulamalarından bilfirim alamıyorum sebebini bilmiyorum.Ya uygulama arka planda tamamen kapanıyor yada internete erişemiyor. whatsappa tıkladığımda mesajlar girer girmez iletilmeye başlıyor. uygulamaların arkaplan veri kullanımı kısıtlı değil...
  11. TalhaKaptan

Yardım magisk kurulum hatası error 1

eskidende yaşıyordum bu hatayı fakat bayadır rom değişmediğim için unutmuşum çözümünü :D rom kurulumu sonrası twrpde magiski yana kaydırıp flashlıyorum error 1 veriyor. yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar
  12. TalhaKaptan

Soru Nfc ile kart taşımamak

Merhaba, Nfc destekli telefonuma spor salonu, ulaşım gibi kartlarımı tanıtıp taşıma derdinden kurtulabilir miyim acaba? Nfc kartı telefona tanıtıp nfc kart gibi davransa gibi düşündüm.
  13. TalhaKaptan

Çözüldü son uygulamalarda kilit işareti

Şu kilit işareti ne işe yarıyor çözemedim bi türlü Miui12 eu stabil
  14. TalhaKaptan

Çözüldü miui12 ekran dönmüyor

merhabalar miroom stabil 11'den global stabil 12'ye geçtim .Ekran dönmüyordu eu stabil 12'ye geçtim yine ekran dönmüyor. miui12 ile mi alakalı yoksa persist mi kurmam gerekli ? mi9t
  15. TalhaKaptan

Soru Mi9T miui12 güncellemesi sonucu şarj problemi

3 gün önce miui12 global stable android 10'a geçtim şarjım çok hızlı bitmeye başladı. Miroom miui11'de şarjım 10 saate yakın gidiyordu. Genel olarak miui12'de mi böyle? Yoksa farklı miui12 romlarında böyle bir sıkıntı yok mu? Ve son olarak telefonu karanlık modda kullanıyorum bazı...
Üst Alt