Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar az önce telefonum mi8 lite kendi kendine kapandı ve açıldığında mi recovery 3.0 sekmesine atıyor kapatıp açıyorum sürekli bu şekilde hiçbir şekilde burayı geçemiyorum. Daha önce bl kilidini açmadım telefonda en son sürüm miui 12 global versiyon kuruluydu lütfen yardımcı...
Merhaba arkadaşlar video izlerken en alttaki ikonun beyaz şeridi rahatsız ediyor bunu kaybetmenin veya devre dışı bırakmanın bir yolu varmıdır?
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ay bası bi model çıkarırlarsa böyle olması normal bide her bölgeye ayrı rom çıkarırsan böyle patlarsın satış sonrası hizmet iyi değil
Güncelleme yapmak için global beta test hesabınızı benimle paylaşırmısınız kaldı mı böyle iyilik sever[emoji847]
Xiaomi nin attığı kazık çocuk oyuncağına çevirdiler madem yetişmiyor yılbaşına ertele bi günde bütün cihazlara ver iphone gibi güncelleme anlayışları çok amatörce
Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış sözüyle benzetme yapıyorum birisi uydurmuş sıfırlama işini öyle birşey yok telefonunu boşuna sıfırlama iyi forumlar dilerim
50 tane model cıkarırsan olacağı bu iphone tek seferde çıkıyo işin içinden günlerce bekleriz böyle