talhademirtas kullanıcısının son içeriği

1. talhademirtas

Yardım Sanırım telefonum çöktü

Merhaba arkadaşlar az önce telefonum mi8 lite kendi kendine kapandı ve açıldığında mi recovery 3.0 sekmesine atıyor kapatıp açıyorum sürekli bu şekilde hiçbir şekilde burayı geçemiyorum. Daha önce bl kilidini açmadım telefonda en son sürüm miui 12 global versiyon kuruluydu lütfen yardımcı...
  2. talhademirtas

Çözüldü Miui 12 en alttaki ikon sorunu

Merhaba arkadaşlar video izlerken en alttaki ikonun beyaz şeridi rahatsız ediyor bunu kaybetmenin veya devre dışı bırakmanın bir yolu varmıdır? MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. talhademirtas

MIUI 11 Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.5.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

Ay bası bi model çıkarırlarsa böyle olması normal bide her bölgeye ayrı rom çıkarırsan böyle patlarsın satış sonrası hizmet iyi değil MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. talhademirtas

MIUI 11 Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.5.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

Güncelleme yapmak için global beta test hesabınızı benimle paylaşırmısınız kaldı mı böyle iyilik sever[emoji847] MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. talhademirtas

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Beta mi hesabı olan varmı 5 dakikalığına şunu kurup vereyim MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. talhademirtas

Aa ne zaman MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. talhademirtas

Güncellemeyi nasıl yaptın hacım MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. talhademirtas

Telegramdan mi8 lite için verilen linki indirdim böyle bir hata veriyor MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. talhademirtas

Xiaomi nin attığı kazık çocuk oyuncağına çevirdiler madem yetişmiyor yılbaşına ertele bi günde bütün cihazlara ver iphone gibi güncelleme anlayışları çok amatörce MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. talhademirtas

Bu kadar beklediğimize deyse bari de hiç umudum yok MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. talhademirtas

Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış sözüyle benzetme yapıyorum birisi uydurmuş sıfırlama işini öyle birşey yok telefonunu boşuna sıfırlama iyi forumlar dilerim MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. talhademirtas

50 tane model cıkarırsan olacağı bu iphone tek seferde çıkıyo işin içinden günlerce bekleriz böyle MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. talhademirtas

Sohbet Hız Testi

Turk telekom MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. talhademirtas

Soru Sosyal media appleri neden sorunlu ?

Hayırlı olsun aero kullandık ban yedik MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. talhademirtas

Sohbet MIUI 11 Güncellemesi gelince en çok hangi soru sorulur dersiniz?

Hatalar yüzünden benim için miui11 xiaomiye tamam devam seçeneği olacak MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt