Talhachan kullanıcısının son içeriği

1. Talhachan

Yardım MIUI 12.5 güncellemesi sonrası özellikler gelmedi

Merhabalar, cihazım gece saatlerinde 12.5.1 güncellemesini aldı. Hemen indirdim fakat neredeyse hiçbir 12.5 özelliği yok. Örneğin Super Wallpapers gibi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  2. Talhachan

Yardım Ekran kaydı ses sorunu

Merhabalar. Poco x3 nfc kullanmaktayım ekran kaydında ses ayarları "sistem sesleri" olarak video kaydettiğimde ses cızırtılı geliyor. Ses ayarlarından "mikrofon" u seçtiğimde ise bir sorun olmuyor. Bu cızırtı sorununu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler. Edit: Play Store'dan başka ekran...
  3. Talhachan

Yardım Kullandığım tema sıfırlanıyor

Merhabalar Poco x3 nfc kullanmaktayım. Bir font için tema yükledim ve font harici telefonumda hiçbir şeyi değiştirmedi. Fakat temayı 1 saat civarı kullandıktan sonra telefonun orijinal temasına dönüş yapıyor. Fakat font hâlâ aynı kalıyor sadece wallpaperım sıfırlanıyor. Yardımcı olabilirseniz...
  4. Talhachan

Yardım Yüz Tanıma Sorunu

Denedim fakat yine de olmadı. Her neyse bende yüz tanıma kullanman. Artık size de pek tavsiye etmiyorum kolayca kandırılabiliyor
  5. Talhachan

Soru Türk Telekom internet kullanım saçmalığı.

Vodafone'u tavsiye ederim. Hem biraz gereksiz ama Ramazan'a özel 20 TL'ye 20 GB İnternet veriyor
  6. Talhachan

Yardım Yüz Tanıma Sorunu

Aslında kardeşim biraz kilolu ve boyu kısa fakat boydan bir şey olmaz sanırım. Sizin dediğinizi de deneyeceğim. Hard Reset mi olması lazım yoksa normal yeniden başlatma mı. Hard Reset ise hiç denemeyeyim
  7. Talhachan

Yardım Yüz Tanıma Sorunu

denedim fakat yine de olmadı ;(
  8. Talhachan

Yardım Yüz Tanıma Sorunu

Aslında bütün mi telefonlardaki yüz tanıma özelliği pek iyi değilmiş.
  9. Talhachan

Yardım Yüz Tanıma Sorunu

Denedim fakat olmuyor
  10. Talhachan

Yardım Yüz Tanıma Sorunu

Merhaba şuan mi note 5 pro (4 64) kullanıyorum. Ben uyurken kardeşim telefonumu karıştırmış ve bir şekilde yüz tanımaya kendisini de eklemiş. Yani artık hem beni tanıyor hem de kardeşimi tanıyor. Bunun bir çözüm yolu var mı?
Üst Alt