Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, cihazım gece saatlerinde 12.5.1 güncellemesini aldı. Hemen indirdim fakat neredeyse hiçbir 12.5 özelliği yok. Örneğin Super Wallpapers gibi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhabalar. Poco x3 nfc kullanmaktayım ekran kaydında ses ayarları "sistem sesleri" olarak video kaydettiğimde ses cızırtılı geliyor. Ses ayarlarından "mikrofon" u seçtiğimde ise bir sorun olmuyor. Bu cızırtı sorununu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Edit: Play Store'dan başka ekran...
Merhabalar Poco x3 nfc kullanmaktayım. Bir font için tema yükledim ve font harici telefonumda hiçbir şeyi değiştirmedi. Fakat temayı 1 saat civarı kullandıktan sonra telefonun orijinal temasına dönüş yapıyor. Fakat font hâlâ aynı kalıyor sadece wallpaperım sıfırlanıyor. Yardımcı olabilirseniz...
Aslında kardeşim biraz kilolu ve boyu kısa fakat boydan bir şey olmaz sanırım. Sizin dediğinizi de deneyeceğim. Hard Reset mi olması lazım yoksa normal yeniden başlatma mı. Hard Reset ise hiç denemeyeyim
Merhaba şuan mi note 5 pro (4 64) kullanıyorum. Ben uyurken kardeşim telefonumu karıştırmış ve bir şekilde yüz tanımaya kendisini de eklemiş. Yani artık hem beni tanıyor hem de kardeşimi tanıyor. Bunun bir çözüm yolu var mı?