talhaaersoy kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım ekran üstü bildirimleri uzun süre gitmiyor

görselde ki gibi bildirimler gitmiyor uzun süre ekranda kalıyor
  2. T

MIUI 11 [Android 10] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta Rom İndirme Bağlantısı

hiç sorma hocam tuş kilidini açtıktan sonra bildirim çubuğu 5 saniye sonra falann iniyor
  3. T

MIUI 11 [Android 10] Mi 9 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta Rom İndirme Bağlantısı

son güncellemeden sonra aşırı kasıyor twrpden bir önceki romu yükleyebilir miyim? yükleyebilirsem eğer linki mevcut mudur
  4. T

Yardım MAC adresi değiştirme

şöyle ki benim telefonum bağlandığında modem bana bir ip atıyor abim bağlandığında mac adresi aynı olduğu için ona da aynı ipyi atıyor dolayısıyla tek ip ile iki cihaz bağlanamıyor. aynı kopya üzerinden sadece imei değiştirilerek işlem yapıldığı için bu sıkıntıyı yaşıyorum 1583775337 o konuyu...
  5. T

teşekkürler :/
  6. T

biz abimle aynı kişiden mi9 aldık aynı mac adresleri ile ağa bağlandığımız için birimizi kabul etmiyor ve modem bağlantısını kesiyor çözüm önerisi olan var mı?
  7. T

Yardım Durduk yere google asistan açılıyor

teşekkürler
  8. T

hayır yüklemedim ancak yazılımsal bi sorun olduğunu düşünüyorum 10.3 yüklü miui 11e geçmek istiyorum ama rom u güncellemeyi bir türlü beceremedim twrp yüklü telefon rootlu ama nasıl yüklendiğini hala bulamadım
  9. T

kapatıncada bu ekran açılıyor
  10. T

al tuşuna basmadan telefon masa da dururken cebimdeyken google asistan açılıyor çok sinir bozucu bir durum.
  11. T

Yardım Mi 9 Instagram hikayelerinde video fps sorunu

ben bundan önce note 4 kullanıyordum onda bile fps düşüşü yaşanmıyordu. çözümü yok anlaşılan
  12. T

maalesef o da bir çözüm değil yine aynı problemi yaşıyorum
  13. T

arkadaşlar telefonun kamera uygulaması ile çekip atsamda yine fps düşüyor video laglı yükleniyor. bu sorunu yaşayan başka biri var mı?
Üst Alt