talha92 kullanıcısının son içeriği

1. talha92

Çözüldü Bootloader kilit açma

arkadaşlar merhaba elimizde Redmi 9S var kilidi açabilecek varmı TeamVieverden yardımınızı bekliyorum
  2. talha92

Satış Mi 8 SE 6/64 Gold

Arkadaşlar merhaba elimde mi 8 SE cihaz var 5-6 aylık Gold renk kutu aksesuar herşeyi duruyor kozmetik olarak 10/10. Kasada sol altta 1 - 2 mm bir iz oluştu kılıfsız kullanmadım. Yanında kılıf ve kulaklık da vereceğim şuan fotoğraf olmadığı için yükleyemedim en yakın zamanda ekleyeceğim.
  3. talha92

Diğer Mi 9T Pro 6/128 Mavi / alındı silinebilir konu

Arkadaşlar kapalı zımba kutu global versiyon mi 9t pro alacağım güvenilir satıcıları mesaj yoluyla atabilirmisin yada etiketlermisiniz
  4. talha92

Soru Bluetooth kulaklık tercihi

Arkadaşlar merhaba ben spor salonunda müzik dinlemek için kulaklık arıyorum biraz baktım haylou gt1 var gt1 pro var gt2 var hangisini tercih etmeliyim kullanan arkadaşlar bilgi verirse sipariş vereceğim önerileriniz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
  5. talha92

Yardım Mi 8 se rom güncelleme

arkadaşlar telefon da yüklü sürüm miui 10/V10.2.3.0 (stabil) Andorid sürümü 9 artık güncellesem diyorum yardımcı olabilecek birileri vardır illa ki şimdiden teşekkür ediyorum . ilk aldığımda yüklemiştim yardımla fakat şuan bilmiyorum
Üst Alt