takusar kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Poco X6 pro batarya sorunu

Poco x6 pro aldığıma çok pişmanım pili çok kötü ve malzeme kalitesi çok basit.Mediatek işlemci root açısından çok sıkıntılı cihaz çok kolay brick olabiliyor.Note pro 8 de olmuştu. Aslında Snapdragon işlemcili F5 alacaktım. X6 pro yu o kadar övdüler ki bir anda yanılıp almış oldum.Batarya...
  2. T

Soru Poco X6 Pro'yu nasıl buldunuz?

Poco x6 pro aldığıma çok pişmanım pili çok kötü ve malzeme kalitesi çok basit.Mediatek işlemci root açısından çok sıkıntılı cihaz çok kolay brick olabiliyor.Note pro 8 de olmuştu. Aslında Snapdragon işlemcili F5 alacaktım. X6 pro yu o kadar övdüler ki bir anda yanılıp almış oldum.Batarya...
  3. T

Soru Poco X3 Pro Ekran ( Dokunmatik sorunu )

En pahalısından en ucuzuna xiaomi telefonlarının kronik sorunu dokunmatik ekran ve yazılım hataları.
  4. T

Rom Mi 9 Lite / Mi CC9 MIUI 11 Global Kararlı V11.3.4.0.PFCMIXM İndirme Bağlantıları

Hocam rom için teşekkürler recovery romu indirdim twrp den install dediğimde yükleme hatası veriyor.Ne yapmam gerekiyor.
  5. T

Çözüldü Redmi Note 8 Pro da karşılaştığım sorunlar

Redmi note 8 uyduruk telefon sıkıntılı.İslemci rezil marka sorunlar diyarı
  6. T

Soru Redmi note 7 den note 8 e geçmek mantıklı mı

Denemeye değer nede olsa redmi note 8 yeni bir cihaz.sadece 150 tl kaybın olur.biraz heyecan yaşarsın.
  7. T

Rom Redmi Note 7 LineageOS Rom 16.0 (UnOffical)(9.0)(Pie)18.12.2019

Sayın cohci52 hocam bu romun güncellemelerini takip edeceğimiz link adresini gönderebilirmisiniz.Emeğiniz için teşekkürler.
  8. T

Rom Redmi Note 7 Kraken OS (UnOffical)(9.0)(Pie)15.09.2019

iyi günler emeğiniz için teşekkürler.FirmWare hangisini indirmemiz gerekiyor.
  9. T

Rom BootleggersROM 4.3 Stable Unshishufied[LAVENDER][9.0.0][UNOFFICIAL][24.10.19]

Teşekkürler. 1568491486 Teşekkürler
  10. T

Rom BootleggersROM 4.3 Stable Unshishufied[LAVENDER][9.0.0][UNOFFICIAL][24.10.19]

İlginize teşekkür ederim.Dediğiniz gibi 10.09.2019 tarihli romu orange fox ile yükleyebildim.Fakat karşı tarafı aradığımda arama menüsünün arayüzü çıkmıyor ve birde 3. parti mesajlarda bildirim ışığı yanmıyor.Sizde aynı romu ve sürümü kullanıyorsanız aynı sorun varmı? Varsa çözüm nedir?Ben bu...
  11. T

Rom yüklemesinden önce dalwik data sistemi siliyorum rom yükleme aşamasında resimdeki hatayı alıyorum. Teşekkürler. 1568400676 https://forum.miuiturkiye.net/konu/bootleggersrom-4-3-stable-unshishufied-lavender-9-0-0-unofficial-10-09-19 hatayı bu versiyonda alıyorum.Bir önceki rom da sorun olmuyor.
  12. T

Hocam rom yükleme hatası veriyor.Nasıl Yükleyebilirim.Teşekkürler. 1568382582 10.09.19 tarihli rom hata veriyor.
  13. T

Rom Xiaomi Mi Max 3 - MIUI 10.4 Android 9 - 9.5.23 EU Beta ROM

Scorpi hocam bootloader kilidini açmak için global rom yüklü olması şart mı?. Telefonun güncelleme kısmından güncelleme paketini seç bölümünden eu rom yükleyeceğim. Kilit açarken sıkıntı olurmu. Teşekkürler.
Üst Alt