Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlginize teşekkür ederim.Dediğiniz gibi 10.09.2019 tarihli romu orange fox ile yükleyebildim.Fakat karşı tarafı aradığımda arama menüsünün arayüzü çıkmıyor ve birde 3. parti mesajlarda bildirim ışığı yanmıyor.Sizde aynı romu ve sürümü kullanıyorsanız aynı sorun varmı? Varsa çözüm nedir?Ben bu...
Rom yüklemesinden önce dalwik data sistemi siliyorum rom yükleme aşamasında resimdeki hatayı alıyorum.
Teşekkürler.
1568400676
https://forum.miuiturkiye.net/konu/bootleggersrom-4-3-stable-unshishufied-lavender-9-0-0-unofficial-10-09-19 hatayı bu versiyonda alıyorum.Bir önceki rom da sorun olmuyor.
Scorpi hocam bootloader kilidini açmak için global rom yüklü olması şart mı?. Telefonun güncelleme kısmından güncelleme paketini seç bölümünden eu rom yükleyeceğim. Kilit açarken sıkıntı olurmu. Teşekkürler.
Scorpi hocam bende hem global oreo ve pie de oldu hem de eu rom da oldu. Bu nedenle yazılımsal değil donanımsal olduğunu düşünüyorum. İlerde daha kötü olacağından korkuyorum. Bu nedenle mi max 3 ü sevdiğim halde satmak istiyorum.Bendeki mi max 3 güncel garantili sizdeki nedir. Yoksa bu serimi...
Merhaba arkadaşlar;
önceki mi max 3 ü ısrar üzerine arkadaşa verip 15 gün önce yenisini aldım.Dün kilidi açıldı pie romda ses kaydı net olmadığı için oreo rom a geçmeye karar verdim ve miflash ile romu attım fakat milfash açılışta clean all and lock seçeneği ile açıldığından dikkatimden kaçmış...
Scorpi hocam cihazımı arkadaşıma verdiğimden. Yeni aldığım mi max 3'ün kilidi şu an da kapalı global beta rom kurulu global kararlı rom yüklesem telefonda kurulu uygulamalarım silinirmi global kararlı kullanmak mı iyi yoksa betamı. Birde tema değiştirdiğim de bir süre sonra kendiliğinden...
sefik59 arkadaş cihazım mi max 3 fakat oreo ile pie arasında ciddi bir fark görmedim. Örneğin benim için ses kaydı önemli oreo da ses kaydı pie sürümüne göre iyi idi. Pie de çok net olmadığı gibi çatallı ses çıkıyor.Konuşma ahize sesi çok net değil.Pil süresi daha az.Kullandığım bazı programlar...
Ayarlardan uygulamalara gidin güncelleyici uygulamasını bulun ve tüm verileri temizle yi seçin telefonu yeniden başlatın.Güncellemeyi tekrar deneyin.
Ben bu şekilde güncelledim.Fakat bir fark göremedim.Örneğin Hem çağrı hemde ses kaydı kalitesi kötü olmuş.Batarya süresinde düşme var.Bazı...