Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Poco x6 pro aldığıma çok pişmanım pili çok kötü ve malzeme kalitesi çok basit.Mediatek işlemci root açısından çok sıkıntılı cihaz çok kolay brick olabiliyor.Note pro 8 de olmuştu. Aslında Snapdragon işlemcili F5 alacaktım. X6 pro yu o kadar övdüler ki bir anda yanılıp almış oldum.Batarya...
Poco x6 pro aldığıma çok pişmanım pili çok kötü ve malzeme kalitesi çok basit.Mediatek işlemci root açısından çok sıkıntılı cihaz çok kolay brick olabiliyor.Note pro 8 de olmuştu. Aslında Snapdragon işlemcili F5 alacaktım. X6 pro yu o kadar övdüler ki bir anda yanılıp almış oldum.Batarya...
İlginize teşekkür ederim.Dediğiniz gibi 10.09.2019 tarihli romu orange fox ile yükleyebildim.Fakat karşı tarafı aradığımda arama menüsünün arayüzü çıkmıyor ve birde 3. parti mesajlarda bildirim ışığı yanmıyor.Sizde aynı romu ve sürümü kullanıyorsanız aynı sorun varmı? Varsa çözüm nedir?Ben bu...
Rom yüklemesinden önce dalwik data sistemi siliyorum rom yükleme aşamasında resimdeki hatayı alıyorum.
Teşekkürler.
1568400676
https://forum.miuiturkiye.net/konu/bootleggersrom-4-3-stable-unshishufied-lavender-9-0-0-unofficial-10-09-19 hatayı bu versiyonda alıyorum.Bir önceki rom da sorun olmuyor.
Scorpi hocam bootloader kilidini açmak için global rom yüklü olması şart mı?. Telefonun güncelleme kısmından güncelleme paketini seç bölümünden eu rom yükleyeceğim. Kilit açarken sıkıntı olurmu. Teşekkürler.