takcil kullanıcısının son içeriği

1. T

Çözüldü galerideki fotoğrafları gizlemek

Yeni fark ettim. mi caloud ile senkronize etmeden gizli bölüme almak mümkün olmuyormuş. albümleri taşımak da mümkün değil. fotoğrafları tek tek seçerek gizlemek mümkün oluyor sadece.
  2. T

Çözüldü galerideki fotoğrafları gizlemek

merhaba, mi 6 kullanıyorum. galerideki gizli albüm bölümüne nasıl ulaşabileceğimi biliyorum ama gizli bölüme nasıl fotoğraf ya da albüm yükleyebileceğimi bulamadım. yardımcı olablirseniz sevinirim. teşekkürler.
  3. T

Soru Kararlı 9.2.3.0

merhaba, son güncellemeden sonra, alarm çaldığında, msj sesi geliyor ilk başta. alarmı ertelediğim zaman da, aynı mesaj sesi iki defa geliyor. aynı sorunu yaşayan ve sorunun çözümünü bilen var mı? mi6 kullanıyorum.
  4. T

Yardım Mi 6 dokunmatik problemi

merhaba benim test sonucum da 1.0 çıkıyor. herhangi bir sorunla karşılaşmadım. ya da ben fark edemedim. bu problemin yansımaları tam olarak nedir? bilen birisi madde madde yazabilir mi? ona göre yeniden test edelim. Teşekkürler(mi6 9.0.2.0 kararlı)
  5. T

Yardım Şarj peoblemi

GPS kapalı, kontrol etmiştim. Bugün, eskisi gibi çalışmaya başladı. Herhangi bir sorun yok henüz. Şaşırtıcı bir durum gerçekten. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. T

Yardım Şarj peoblemi

herhangi bir uygulama yüklemedim son günlerde.
  7. T

Yardım Şarj peoblemi

Mi 6 - 9.0.2.0 global kararlı kullanıyorum. 1 aydır problemsiz bir şekilde kullanıyordum. İki gündür, telefonum özellikle beklemede çok standart dışı şarj tüketmeye başladı. Akşam %90 olarak bıraktığım telefon, sabah %60 larda görünüyor. Üstelik gece pil tasarrufu açık olduğu halde. Otomatik...
  8. T

Mi 6 miui 9.0.2.0

Düzeltmeler. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. T

Soru Bildirim ekranı

kilit ekranında yer alan mesajın değil, bildirim çubuğunu aşağıya çektiğinizde görünen mesajın, detaylarını görebilirsiniz iki parmak ile.
  10. T

İpucu MIUI 9 Güncelleme Tarihleri

Henüz tam inceleyemedim ama ilk izlenim iyi. Daha hızlı diyebilirim. Twitter ve Instagramdayken durum çubuğu görünüyor artık. Bildirimler hala problemli. Instagram ve Facebook bildirim çubuğunda iletliyor ama uygulama ikonunda bildirim görünmüyor. Ekran bölme güzel. Menü tuşuna çift basınca bi...
  11. T

İpucu MIUI 9 Güncelleme Tarihleri

an itibari ile mi 6 telefonuma, miui 9 kararlı güncelleme gelmiş bulunmakta. 568 MB. indirmeye başladım. umarım sorun çıkmaz.
  12. T

Yardım uygulama ekranındayken, arayan kişi görünmüyor.

Evet tema kullanıyorum. O yüzden mi? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. T

Yardım uygulama ekranındayken, arayan kişi görünmüyor.

merhaba arkadaşlar. mi6 miui 8.5 global kararlı kullanıcısıyım. herhangi bir uygulama ekranındayken, bir çağrı geldiğinde, cevaplama grafikleri ekranın üst tarafında çıkıyor ve arayan kişinin ismi görünmüyor. forum içinde arama yaptım ama benzer bir probleme rastlamadım. yardımcı olabilir...
  14. T

Video MIUI ile Reklam Mesajlarını Engelleme

merhaba, mi6 kullanıyorum. aynı ayarları yapmam rağmen mesajlar normal bir şekilde gelmeye devam ediyor. videoda bahsetmediğiniz hangi noktada eksik ayar yapıyor olabilirim. teşekkürler.
  15. T

Rom Global Stabil (Kararlı) Miui v9.0.1.0 NCAMIEI (Mi 6)

bana da henüz gelmedi maalesef. telefonu yeniden başlatmayı da denedim ama henüz görünen bir güncelleme yok.
Üst Alt