tailung kullanıcısının son içeriği

1. T

Satıldı Almanya'da Yaşayanlar İçin Spotify Deezer Kodları

Merhaba arkadaşlar Sadece Almanya'da geçerli 10€ Spotify Sadece Almanya'da geçerli 10€ Deezer Kodlarım var. İlgilenen olursa 7€'ya satacağım E-Posta adresinize gönderilir.
  2. T

Sohbet MIUI Türkiye Ölücüleri Derneği

Derneğimiz Hayırlı Uğurlu OLSUN! Arkadaşlar mağlumunuz indirim haftası.Şuan Hepsiburada,Trendyol.MediaMarkt.TommyLife,Samsung gibi siteler indirimde. Varsa bulduğunuz cazip indirimler buraya da atın bizde alalım. Çok fazla indirim yok.Benim tek güvencem Amazon TR ama yinede birkaç şey indirimde...
  3. T

Soru MIUI 11'Kilit açma efekti yok.

Hiçbir şekilde olmuyor.Yuz tanıma,desen farketmiyor.Baslatici sistem başlatıcı.Miui 10 daki efekt var hala.Mi 8 deki sürüm kaç acaba? Sürümler alakalı olabilir.
  4. T

o değil hocam,kilit açıldıktan sonra ana ekran açılıyor ve uygulamalar biryerden akıyor gibi ekrana geliyorya,o animasyonu soruyorum aslında.
  5. T

0:54 deki kilit açma efekti bendeki miui da neden yok? Ayrı bir açma ayarı var mı?
  6. T

Sohbet Redmi Not 8 Mi A3 Arasındayım Yardım

bende fark ettim şimdi ,pro zannettim sildim o kısımları :D
  7. T

Sohbet Redmi Not 8 Mi A3 Arasındayım Yardım

MI A3 -Daha Hafif -Xiaomi satarken''Şu ana kadarki en iyi kamera diyordu ön kamerası için'' -Ön kamera dediğim gibi baya iyi. -Bluetooth 5.0 -Redmi note8 kasa ve ekran olarak önde.
  8. T

Çözüldü Xiaomi Mi9 SE Spacewalk Teması İstek

MIUI 11'le bu tema gitti nasıl geri yükeleyeceğiz?
  9. T

Yardım Güncelleme Sorunu

yok direk kendi kuracak ayarlardan.eğer hata olursa,yine kendi bu sefer güncellemeyi 2.x GB ye çıkarcak.Yine otomik güncellicek ve güncellenmiş olacak.
  10. T

Yardım Güncelleme Sorunu

twrp gitmişse ilk yüklemede install zip hatası verebilir(vermeyedebilir) ama tam paket indirip tekrar kurarsın,hatasız kurulur twrp ile uğraşmazsın.
  11. T

MIUI 11 Mi9 SE EEA STABİL 11.0.4.0 İndirme Bağlantısı

kardeşşşş -parmak izi animasyonu dönmüyor -always on da mesaj gelince çıkcan kırmızı-mavi şeyler tam olarak nefes alma efektiyle çıkmıyor. -parmak izi dokunmadan,elini yaklaştırınca açıyor.bari dokinim öyle açsın.
  12. T

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

milanpro ile ultra güç tasarrufu ne zaman gelir tahminen?
  13. T

Yardım Güncelleme Sorunu

yedek alın verileriniz silinir.
  14. T

MIUI 11 Mi9 SE EEA STABİL 11.0.4.0 İndirme Bağlantısı

2020 den önce gelir and 10
  15. T

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

11.0.4 EEA olan. 1572884825 ben zaten hiç kendi ön kamerasını kullanmıyorum.gcam kullanın en iyisi o.miui 11 de çalışıyor.
Üst Alt