Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk sayfadaki görseller 9 şubatta yüklenmiş, cagri0102 hocanın 18 şubatta güncelleme duyurusu yaptığı mesajı var. güncellemeden sonra değişiklik var mı acaba gibisinden istemiştim. hocam naçizane tavsiyem, çok sık insan tersliyosunuz, biraz azaltsanız mı?
# son güncellemeden bi bildirim paneli, kontrol merkezi, ayarlar gibi yerlerden ekran görüntüsü atabilir misiniz?
# bir de, bug var mı?
# günlük kullanım için ideal mi?
hadi bi cevap be :)
hocam fastboottan global stabil sürüm yükleyin. sonra tekrar eu sürüme dönersiniz. aynı problemi yaşamıştım merakımdan çin kapalı betaya geçtim, açılırken redmi yazıyordu. anlattığım yolu uygulayınca düzeldi.
sıfırdan kurulum yaptım, önce global yükleyip sonra eu flashladım hiçbir türlü L1e dönüştüremedim. yendi widevine sertifikasına yenik düştüm facepalm~~
hocam söz öyle söyleyince şüpheye düştüm şimdi, yanlış bilgi vermiş olabilirim afedersiniz. L1 yakalamak için epey yol denedim de, sizin söylediğiniz gibiyse ben yanlış hatırlıyorum o zaman. ben son mesajınızda söylediklerinizi de bir deneyeyim, olmazsa da başka yolu yok gibi sanki
hocam eu rom kullanmaya başladığım ilk sıralar forumdaki yöntemleri denedim, global rom indirip cmd ile persist flashlama denedim olmadı o yöntem hala L3tü. sonra merakımdan Çin kapalı beta kurdum, onda baktım L1 görünüyor. sonra tekrar eu'ya geçtim, L3 yine. :)
ha, ama drm'de de aynı şekilde L3 görünüyor, ayarlar - parmak izi - sertifika kısmında widevine için sertifika yükle dediğimde de hata veriyor şu şekilde
hala l3 görünüyor drm de netflixte de, sizde de öyle mi yoksa ek bir işlem mi yapmam gerekiyor
--
mesajı yazdıktan sonra l1 sertifikası indir diyorum hata veriyor.
magiski kurduktan sonra magisk kütüphanesinden önce AML yi kuruyorsunuz, sonra da "dahili depolamadan yükle" diyip dolby atmosu yüklüyosunuz. başka bi işlem yapmanıza gerek yok, müzik dinlerken dolby atmosu açıp ses düzeyini ayarlayabilirsiniz sadece. bu kadar.