tahmaz88 kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Mi5s Plus düşük wifi hızı sorunu

Merhaba arkadaşlar evimde 100 mbps hızında internet var. Telefonum bazen 100 mbps hızı görüyor bazen çok düşük hızda alıyor interneti. Düşük hızda alırken wps ile bağlan diyorum bu sefer hız yine 100 lere geliyor. Diğer cihazlardan denediğimde 100 leri görüyor fakat benim telefon mesela o...
  2. T

Soru 8.0.5.2 güncellemesi kapanma sorunu

Selam arkadaşlar 8.5.2 'ye güncelledim telefonu. Telefonda kapanma sorunu olmaya başladı. Telefon kendiliğinden simkart ekranına dönüyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı bu güncellemeyi yapıp da?
  3. T

Yardım Mi5s plus guncelleme

Evet arkadaşlar güncelleme nize niye gelmedi? Neye göre geliyor güncelleme? Ne yapmamız gerekiyor? Xiaominin ana sayfasında da yok güncelleme.
  4. T

mi5s Plus Miui 8.2

Hocam bu sayfayı düşünce mi geliyor telefona güncellemeler otomatik olarak. Bu yayımlanan 8.2.2 güncellemesini kim yayımladı peki ? Bu siteye düşmedi...
  5. T

mi5s Plus Miui 8.2

Hocam Hindistan yaptım ama değişmedi.Güncellemeyi indir deyip kurmam mı gerekiyor ?
  6. T

mi5s Plus Miui 8.2

Hocam rom resmi global rom görünüyor ama anlamadım.
  7. T

mi5s Plus Miui 8.2

Hocam bu kilidi açmadan niye otomatik olarak güncelleme yapamıyorum. Güncelleme kısmına geldiğimde güncelleme görünmüyor. Güncellemeyi indir dediğimde güncelleme indiriyor sonra kurulum yapıyor ama sürüm aynı kalıyor sebebini bir tülü anlayamadım.
  8. T

mi5s Plus Miui 8.2

Hocam bu kilidi açmadan niye otomatik olarak güncelleme yapamıyorum. Güncelleme kısmına geldiğimde güncelleme görünmüyor. Güncellemeyi indir dediğimde güncelleme indiriyor sonra kurulum yapıyor ama sürüm aynı kalıyor sebebini bir tülü anlayamadım.
  9. T

mi5s Plus Miui 8.2

Arkadaşlar telefonu bu sürüme bir türlü güncelleyemedim. recorvery dosyasını indiriyorum telefon görmüyor. fastboot dosyasını atıyorum telefon görüyor ama doğrulama hatası veriyor neden acaba ?
  10. T

Yardım Beta sürümünde yana kaydırmada sorun var mı?

Olay muhtemelen yazılımsal. Donanımsal olsa diğer uygulamalarda da yapar. Twitterda filan hiç sorun yok. Umarım düzeltirler bir dahaki sürümlerde. MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. T

Yardım Beta sürümünde yana kaydırmada sorun var mı?

Selam arkadaşlar mi5s plusta bazı uygulamalarda yana kaydırmada sıkıntı var peki bu sıkıntı beta sürümünde de var mı? MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. T

Galeri açılmıyor

Bu sorun MTK işlemcili bütün xiaomilerde var. Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. T

Yardımm!!! Türkçe dil nasıl yaparız ??

Hangi rom var üzerinde? Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. T

Gearbest sitesi güvenilir mi?

Selam arkadaşlar gearbest sitesinde satılan bazı xiaomi redmi pro modellerinin global romlu olduğu yazıyor ve gönderim tarihi olarak da 4 Aralık yazıyor. Bu adamlar global romlu redmi pro yu nereden alıyor. Eğer bu telefona global rom çıktıysa niye xiaomi sitesinde yayımlamıyor? Redmi Pro...
  15. T

Redmi Pro için TWRP Yardım !

Twrp 3.02 olması lazım redmi proda çalışan. Xiaomi.eu sitesinde var. Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt