Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm 2.el Redmi Note 9s aldım orijinal rom vardı galiba BL kilidi açıktı bende reklam vs yüzünden custom rom atayım dedim ama sonra eu romu keşfettim kurdum wifi istediğinde wifiyi girdim ancak sonra mi hesabı istiyordu bende diğer custom roma döndüm şuan tekrar eu rom kurduğumda...
Lineage os android 13 kurdum bunda lte geliyor, yeniden başlatınca da lte otomatik geliyor ama hızı çok yavaş. Crdroid hangi sürümden bahsediyorsunuz ve lte hızı iyi midir acaba? Pixel expreience ve elixir de hız iyidi ama bunda değil crdroid te nasıl? Birde batarya süresi iyi midir ki onda.
Selamlar ilk defa redmi bir cihaz aldım yd kayıtlı. Kayıtlı olduğu için custom rom attım project elixir android 13 diye bir rom herşey tamam ama şebeke hep edge (2g) çekiyor kendi kendine 4g geliyor ve telefon kapanıncaya kadar 4g çekiyor ama şarj bitip kapanınca bir daha ne zaman açılır belli...
Peki benim şebekem sürekli edge çekiyor orjinal miui de LTE falan seçerken 4.5g ve volte gelmişti sorunsuz ama şarjı bitip açılınca tekrar e olmuştu. Şimdi de edge diyor Evolution X android 15 kurdum. Ne yapmalıyım? xiaomilerde firmware varmış bende böyle yazıyor.
Peki ne şekilde yapabilirim? Yapay zeka orangefox veya twrp olmalı dedi ama bende miui recovery var. Otg kablosu ile twrp atıyım mı orangefox u bilmiyorum veya hangisini önerirseniz? Bir rehber vs var mı
Selamlar ilk defa redmi bir cihaz aldım o yüzden ne nasıldır bilmiyorum.
Modeli : Redmi Note 9 Pro
Benim sorum şu, bu telefon yd kayıt edilmiş ama ben custom rom kurarsam imeisi gider mi veya şebekesi? Huawei diye bir cihaz kayıt edilmiş ve telefom Hindistan modeliymiş galiba NFC olmuyormuş o...