tahaydin kullanıcısının son içeriği

1. T

Gcam Gcam android 10 miui11

Merhabalar bir süredir farklı gcamleri deniyorum fakat android 9 daki gibi renkleri açmadan gerçeğe yakın gcam bulamadım tavsiye edebileceğiniz gcam var mıdır? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. T

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Gün için de telefonun çekmediği yerler bulunuyorsan bundan kaynaklı olabilir sürekli ağa bağlanmaya çalışıyordur 4.5 g ve 3 g arasında benimde ofiste öyle oluyo evde olmuyo MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. T

Soru Mi 8 geliştirici seçenekleri dpi değeri

Çok teşekkürler MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. T

Soru Mi 8 geliştirici seçenekleri dpi değeri

Merhaba arkadaşlar geliştirici seçeneklerinden dpi ile oynadım (icon büyüklükleri) ve eski hali neydi bulamıyorum default olarak siz de ne yazıyor söyleyebilir misiniz teşekkürler MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. T

Pil tasarrufunu kapatıp tekrar deneyin MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. T

Arkadaşa özelden yazabilirsiniz sağolsun yardımcı oluyor sırayla MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. T

Biz kendimiz beta kullanıcısı olarak başvuru yapamıyor muyuz blgisi olan var mı ? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. T

Tamamdır hocam senden sonra kimse yoksa ben de gireyim sıraya MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. T

Televram grubunda problem mi var göremiyorum hesap boştaysa ben de almak isterim MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. T

Sohbet miui 11

Durum bu hocam otomatik olarak da gelmedi linkten indirdiğim paketi de açmıyor MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. T

Neden recovery den yüklenmediğini bilen var mı ? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. T

Bu hata için ne yapmamız gerekiyor ? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. T

Sonunda geldi ellerinize sağlık MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. T

Soru Mi 8 ekran yansıtma

Hocan ayarlardan kablosuz ekran bölümünde daima görüyor mu yoksa orda da arada mı görüyor MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. T

Soru Mi 8 ekran yansıtma

Windows 10 da böyle bir özellik varmış arkadaşlar pc de sağ altta yer alan bağlan iconuna tıklayınca bu ekranda paylaş yazısına tıklayın o zaman pc yi smart tv gibi görüyor bilgilerinize MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt