Tahapala34 kullanıcısının son içeriği

1. Tahapala34

Soru Mi 9 İlginç Ekran Dokunmatik Sorunu.

Arkadaşlar bugün telefon elimde WhatsApp'tan mesaj yazarken bir anda dokunmatik gitti telefon bastığım hiç birşeyi algılamıyordu. Tuş kilidi açtım kapattım felan hiç fayda yok. En son Power tuşuna uzun süre bastım telefon restart yaptı ondan sonra düzeldi. Bunun hikmeti nedir arkadaşlar :D hiç...
  2. Tahapala34

Çözüldü Mi 9 bootloader açılmıyor

hesabınızdan çıkış yapıp tekrar giriş yapıp eklendi yazısını görün sorunsuz mi flash ile açılması lazım bekleme süresi de bittiyse
  3. Tahapala34

Çözüldü Mi 9 bootloader açılmıyor

Bekleme süresi var. Dili türkçe yapın orada ne kadar beklemek zorunda olduğunuzun süresi yazacak. Süre bitince tekrar aynı işlemi yapın bu sefer açacak kilidi.
  4. Tahapala34

Güncelleme Mi9 - MIUI 10 v10.2.13.0 PFAMIXM Global Kararlı Rom

Konunun başında bu romun recovery versiyonunu indirin twrp den install yapın
  5. Tahapala34

Soru Mi 9 10.2.30 Güncellemesi sonrası video oynatma sorunu

Bende de bu sürüm yüklü. Sağlam sürüm sıkıntı yok beyler. Eğer birşey olursa aç kapa düzelir :D Türk yöntemi :D
  6. Tahapala34

Soru Arkadaşlar mi9 kutudan çıkan şarj aleti hızlı şarj özelliği taşıyormu

Çok fazla hızlı dolum çabuk bitmeye sebep oluyor benim görüşüm böyle. Batarya açısından da iyi olduğunu düşünmüyorum. Şarj aleti ateş gibi oluyor zaten dolarken.
  7. Tahapala34

İpucu Mi 9 Bildirim Gözükmeme Sorununa Çözüm

Global kullanın herşey sağlam. Sadece ana menüde sol üst köşe bildirimler görünmüyor
  8. Tahapala34

Tamam hocam iyi anladım
  9. Tahapala34

Yardım Merhaba Mi9t Mi9 veya k20 pro

Mi 9 candır :D hdr, aşırı, gölge, düzgünleştirme boot camp ortasında bile sabit 60 FPS. Makine gibi çalışıyor mübarek. 3 saatte şarj 0 ama :D
  10. Tahapala34

cantara hocam 2 seçenek varya şimdi indirmek için recovery ve fastboot diye , bunların farkı nedir öğrenmek istiyorum 1567723646 İmei büyük ihtimal silinir. Efs yedeği alın yeni sürümde efs restore yaparsınız gelir yine imei
  11. Tahapala34

Benimki global herşey görünüyor. Sadece ana ekran yani birinci sayfa ekran da görünmüyor
  12. Tahapala34

Dillere destan olan bütün bildirim sorununu çözüyor mu şimdi bu yöntem :D
  13. Tahapala34

Recovery [Android 11] Xiaomi Mi 9 Twrp 3.4.0-10 Tek Tuş Yükleme Aracı

By.TRabZonLu™ hocam bu twrp android 9 da da sorunsuz çalışıyor mu? En güncel sorunsuz bu mu. Bide bunu PC den çalıştırınca telefon FB modda bağlıyken , direk kuruyor dimi twrpyi telefona
  14. Tahapala34

Oyun Mi 9 Pubg Mobile Testi Yaptım.

TM öyle de deneyeceğim. 84 hz modu da yapmayı düşünüyorum. O da şarjı daha hızlı bitirecek galiba ama denemek istiyor insan
Üst Alt