Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bugün telefon elimde WhatsApp'tan mesaj yazarken bir anda dokunmatik gitti telefon bastığım hiç birşeyi algılamıyordu. Tuş kilidi açtım kapattım felan hiç fayda yok. En son Power tuşuna uzun süre bastım telefon restart yaptı ondan sonra düzeldi. Bunun hikmeti nedir arkadaşlar :D hiç...
Bekleme süresi var. Dili türkçe yapın orada ne kadar beklemek zorunda olduğunuzun süresi yazacak. Süre bitince tekrar aynı işlemi yapın bu sefer açacak kilidi.
Çok fazla hızlı dolum çabuk bitmeye sebep oluyor benim görüşüm böyle. Batarya açısından da iyi olduğunu düşünmüyorum. Şarj aleti ateş gibi oluyor zaten dolarken.
cantara hocam 2 seçenek varya şimdi indirmek için recovery ve fastboot diye , bunların farkı nedir öğrenmek istiyorum
1567723646
İmei büyük ihtimal silinir. Efs yedeği alın yeni sürümde efs restore yaparsınız gelir yine imei
By.TRabZonLu™ hocam bu twrp android 9 da da sorunsuz çalışıyor mu? En güncel sorunsuz bu mu. Bide bunu PC den çalıştırınca telefon FB modda bağlıyken , direk kuruyor dimi twrpyi telefona