Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı sorun 2-3 haftadır bende de başladı. Bazen batarya soketini 5-10 defa sök tak yapmadan açılmıyor. Power entegre diyorlar ama net bir şey demek de güç galiba.
Keşke olsaydı ya. Mecburen ekran kilitle kısayolunu kullanacağım. Uzun geri tuşuyla ''sonlandır'' komutunu kullanıyorum.
MiuiPro romdan arayacağım tek şey o olacak şimdilik. Teşekkür ederim bilgi için.
Mi Room ve bu rom arasında kaldım mi5 için. Karşılaştırma da yapamıyorum özelliklerine bakıp. Var mı ikisini de kullanıp karşılaştırma yapacak olan arkadaş?
O değil de ota harici de paralıysa anında bırakırım bu romu. Çünkü bu durumda onlar da bizi yarı yolda bırakmış sayılır. Çift tıklamanın olduğu herhangi bir roma geçerim.
suatsari Hocam emeğiniz çok büyük bu rom konusunda. Sayenizde öğrendim ve 6-7 aydır kullanıyorm. Sağ olun.
Tema değişimi resmen. Kameradaki portre modu hariç büyük değişim yok. Bir de bekleme modunda daha az şarj yemesi. O da doğruysa tabi daha test edemedim.
Teşekkürler Hocam