tahacld kullanıcısının son içeriği

1. tahacld

Yardım MIUI 12.5.2 Animasyon Sorunları

Aynı romun eu versiyonunu kurdum. Dediğin gibi uygulama açılış animasyonları yok. Çok kötü duruyor.
  2. tahacld

Yardım Redmi 5 brick oldu

Redmi 5 cihazımın şarjı yüzde sıfır oldu ve kapandı. Kapandıktan sonra hiç açılmadı. Ekran bile gelmiyor,sadece bir kere titreme yapıyor. Bilgisayara bağlayınca com10 olarak görüyor. Mi flash ile fastboot rom yüklemeyi deneyince 1203sn bekleyip time out hatası veriyor. Cihazın bootloader kilidi...
  3. tahacld

Yardım Mi 8 Pro Widevine L1 sertifikası gözukmuyor.

Olabilir bazı cihazlara L1 sertifikası verilemedi
  4. tahacld

Yardım Mi 8 Pro Widevine L1 sertifikası gözukmuyor.

Bootloader açılınca L1 sertifikası gidiyordu. Bootloader kilidini açtınız mı?
  5. tahacld

Çözüldü Twrp ve Orange fox Recovery her ikisindede dosyalar şifreli görünüyor

Bende öyle olmuştu. Senin sorun farklı o zaman. Bilen varsa yazar.
  6. tahacld

MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Gerçekten de öyle ama. Pek iyi bir rom olmamış.
  7. tahacld

Rom Redmi Note 8 - Miui Custom ve Aosp Romlar

Kesinlikle öyle. Dün yükledim ohhh çektim resmen. Telefonu değişkene kadar bu romu kullanırım gibi.
  8. tahacld

Rom Redmi Note 8 - Miui Custom ve Aosp Romlar

RN8 için miui 12 tabanlı akıcı bir rom tavsiyesi istiyorum. Miui 12.5 A11 eu romu denedim ama akıcılığını beğenmedim. Öneriniz var mı?
  9. tahacld

MIUI 12.5 Redmi note 8 Miui 12.5 kararlı sürüm yayınlanmaya başladı!!

Ben 4 gündür kullanıyorum eu A11 Miui 12.5 sürümünü. Gerçekten de stabil bir sürüm değil. Sırf erindiğim ve yedeklerle uğraşmamak için eski roma dönmedim.
  10. tahacld

MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Yok ya bu rom çok hantal. Ben açıkcası memnun kalmadım. Görsellik bir tım daha iyi ama hantallaşmış. Android 11 eu 12.0.3.0 kullanan var mı ben 12.0.3.0 android 10 kullanıyordum o çok iyiydi.
  11. tahacld

Ben kurdum 12.5 eu romu ama 12.0.3 kadar seri değil. Güzel umarım kullandıkça açılır. İlk günü tamamladım bir hafta takılayım açılıyor kullandıkça.
  12. tahacld

MIUI 12.5 Redmi Note 8 - Çin Kararlı V12.5.1.0 RCOCNXM

Global gelmişti sanki. 1629114112 Eu stabil 12.5 bir iki güne gelir. Umarım sorunsuz rom olur. Çünkü son güncellemeleri bu.
  13. tahacld

Yardım Mi 9T Dokunmatik kendi kendine dokunuyor

Şimdilik yazılımsal sorun gibi duruyor. İkimiz de Miui 12 de sorun yaşamadığımıza göre yazılımsal olması yüksek ihtimal.
  14. tahacld

Yardım Mi 9T Dokunmatik kendi kendine dokunuyor

Ekran değişti. Yeni ekranda da aynı sorun oldu. Miui 11 kullanıyordum ozaman. Miui 12 kuruduğumdan beri sorun yaşamadım.
Üst Alt