tahacelik21 kullanıcısının son içeriği

1. T

Rom Muiu 10 Global Kararlı V10.0.1.0.OEFMIFH

Mi8 için ne zaman yayınlanır bi bilgi var mı?
  2. T

Yardım Global rom a geçiş

aynı bir değişme yok 1535624955 dosyayı çıkarınca images dosyası ve flash ile başlayan simgeler var
  3. T

BL açık ve miui rom sitesinden indirdim
  4. T

flash islemini yaparken sistem belirtilen dosyayı bulamadı execute flash_all_exepct_stroage.bat hatası veriyo ne yapabilirim
  5. T

cin romu uzerine miui rom sitesinden indirdigim global romu kurmaya calisiyorum
  6. T

cin romu uzerine miui rom sitesinden indirdigim global romu kurmaya calisiyorum
  7. T

peki bu hatanin sebebi ne acaba bi bilginiz varmi
  8. T

bu global romu zip olarak cihaza indirip guncelleme merkezinden guncelleme paketini secten yapamiyozmu ben yapmaya calisiyom sorry,flash older version is not allowed hatasi veriyo. BL kilidi acik
  9. T

Rom Mi 8 Global 9.6.4 Güncellemesi

romu zip olarak cihaza indirip guncelleme merkezinden guncelleme paketini secten yapamiyozmu ben yapmaya calisiyom sorry,flash older version is not allowed hatasi veriyo. BL kilidi acik
  10. T

Yardım Mi8 miui9a Çin Stabil den miui 9 globale geçiş yardimi

bu global romu zip olarak cihaza indirip guncelleme merkezinden guncelleme paketini secten yapamiyozmu ben yapmaya calisiyom sorry,flash older version is not allowed hatasi veriyo. BL kilidi acik
  11. T

Mi8 Global Stable Rom

Üst Alt