Taha kullanıcısının son içeriği

1. Taha

Yardım Hyperceiler ve Pengeek

Hyperos 3.0 Android 15 bendeki Android sürümüyle alakalı demek ki
  2. Taha

Hocam bu test yazn apklar yüklenmiyor yönetemi nedir
  3. Taha

Api 101 de çalışan pengeek apk buldumda test diyor normal yükleme dosya bozuk vb. Hatası var Onla alakalı bilginiz var mı? test yazan apk nasıl yükleniyor
  4. Taha

Teşekkürler hocam HyperOS 3 de çalışmadı siyah ekran kaldı lesposed
  5. Taha

, 1776153479 Telegramda bulamadım hocam mümkünse kullandığın lsposed vê pengeek apk dosyalarını gönderebilirmisin
  6. Taha

Yardım 5G Ayarı açık ama cihaz LTE çalışıyor

5G: *#*#54368#*#* SA: *#*#726633#*#* VoLTE: *#*#86583#*#* VoNR : *#*#8667#*#* VoWIFI : *#*#869434#*#* Bu kodlarda denemediğin var mı
  7. Taha

Çözüldü 5G özelliği ile VoNR aktif etme

Vodafone hocam
  8. Taha

Mahalle içinde 1gb indirme İlginç ne yaptıkları belli değil
  9. Taha

Aynen müşteri hizmetlerine yazdım vodafone 5 yıllık 5G Çalışmanız sonucunda VONR aktif değil Cevap her cihaz desteklemiyor diyip destekliyor Benim Cihaz dediğimde şuan güncelliyorum 10 dak. Sonra telefonunuzu Yeniden başlatın düzelecektir dedi😁
  10. Taha

Ağ türünü NRonly seçince komple şebeke gidiyor 4.5G'yi yamalayıp 5G yapmışlar😁
  11. Taha

Yardım 5g sorunu

İlk mesajlarda belirtmişiz zaten yanlış kişiye alıntı oldu galiba 😁 Burdan çıkan sonuç vodafone de sim kartı Garantili cihaza takmak bir şey ifade etmiyor
  12. Taha

Yardım 5g sorunu

Cihaz desteklemiyor yazıyormu yiine
  13. Taha

Yardım 5g sorunu

Benimde vodafone I eski samsung Telf. İmei atılı Cihazım k60 5G ayarlarını açın yeterli
  14. Taha

Yardım 5g sorunu

Eski cihaz ile İmei atılmıştır ondan kaynaklı 5G uyumlu Yurt içi cihaza Sim kartı takıp aktif edip deneyin
  15. Taha

Çözüldü Direnç Kayıtlı Cihazın 5G Uyum Sorunu

Arama kısmına bu kodu girip sonrasında cihazı yeniden başlatıp deneyin *#*#726633#*#*
Üst Alt