Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba başlıkta söylediğim gibi wipe kısmında system_ext kısmı yok bu seçeneği nasıl aktif edebilirim 2 yıldır neredeyse rom yüklemiyordum telefona yeni rom yükliyim dedim yeni şeyler silmemi istiyor artık yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhabalar 1 saat kadar önce Evolition x rom yükledim ancak klavyeyi açtığım zaman klavyenin alt kısmında kapatmak için bulunan klavyeyi kapatma oku beni çok rahatsız ediyor gereksiz uzatıyor klavyeyi yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Merhabalar 4 5 aydır corvus os kullanıyordum ama artık çok sıkıntısı olmaya başladı bende miuia geçmek istedim özledim de biraz bana önerebileceğiniz bir miui romu var mı costum ya da normal sunulan iyi ise onu indirebilirsin diyebilirsiniz yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Merhabalar bir aralar çok takip ettiğim miui yazılımını pixeli keşfedince bıraktım ancak şu an geçmek istiyorum ama official mi Eu mu olsun kararsız kaldım telefonum Pocophone F1
2 3 aydır çözmeye çalışıyorum ama olmuyor telefonuma yeni bir rom attım ancak mi bandin bağlantısını kesmeyi unuttum ondan beridir pair first bölümünde kaldı telefona girip mi dit uygulamasını yükleyip bağlayamaya çalışana kadar sorun yoktu bağlamaya çalıştığımda eşlemtirilemiyor sıfırlayım...
Orangefoxta file bölümünde telefon dosyalarında hiçbir şey gözükmüyor dowload dosyaları falan yeni rom yükliyicem ancak hiçbiri gözükmüyor.
1589899025
Ve mount bölümünde şifremi istiyor wipe bile yapamıyorum file bölümünü görmediği için twrpde yükleyemiyorum
Merahabalar bu orange fox hakkında çok fazla bilgim olmadığı için sorduğum bir soru twrp ile yükledikleri bir romu ben orange fox ile yükleyebilirim değil mi çünkü wipe kısmında vendor seçeneğini de seçiyorlar ancak benim twrpmde gözükmüyor bende orange fox yükliyip deniyim dedim ancak bunu hiç...
Merhabalar ben yeni yüklemek istediğim romun kurulum videolarına baktığım zaman yaptıkları işlemlerde vendor seçeniğini de yapıyorlar ancak benim twrpmde bu seçenek yok sorduğum zaman twrp güncellemen gerek dediklerinde ve kontrol ettiğim zaman twrp güncel gözüktü bildiğiniz bir çözüm var ise...
2 3 gün önce yükledim başta sorun yoktu ancak bu sabah gelen bildirimler kilit ekranını uyandırmıyor Pixel experince romdayım yardım ederseniz mutlu olurum
2 3 gün önce yükledim başta sorun yoktu ancak bu sabah gelen bildirimler kilit ekranını uyandırmıyor Pixel experince romdayım yardım ederseniz mutlu olurum
Merhabalar ben önceden mi flash tool ile ilk romumu atmıştım ancak daha sonra kendi kendime de yaptım ancak daha sonralarda ne olduysa kendime olan yapabilirim güvenim kalmadı şu an telefonun bl kilidi açık ve Revos yüklü ben miflashtool ile birlikte farklı rom atabilir miyim