Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani sorun şarj girişinde değilse mutlaka bir şekilde çözülecektir. Ama girişte bir problem olduysa (taktığım yabancı kablodan ötürü) o zaman ne yapmalıyım sizce? Çare teknik servis mi olur?
Detaylı cevap için teşekkürler hocam. Cevabınız üzerine bir kaç sorum olacak.
Telefon delta garantili, herhangi bir rom değişiminde veya batarya çıkarımında bu garanti iptal olur mu? İptal olsa da çok önemi var mı? Bataryayı sökmek kapağı açtıktan sonra eski telefonlardaki gibi basit mi? Çünkü...
Haklısınız bunca süredir dikkat ediyordum ilk kez mecburiyetten dolayı başka bir kabloyla bilgisayara takmak zorunda kaldım.
Cihazı kapattıktan sonra 10 dakika beklememin sebebi nedir? Çünkü dün şarjı bittikten 1 saat sonra kapalı bir şekilde şarja takmıştım. Acaba düşündüğünüz şeyi sağlamış...
Merhaba,
10 aylık Mi 5 telefonumu ilk kez kutusundan gelen şarj aletinden başka bir kabloyla şarj ettim ve ilk kez bilgisayara takarak şarj ettim. 4 saatte yaklaşık %40 doldu. Bilgisayardan ettiğim içindir herhalde diye düşündüm fakat eve gidip kendi şarj aletimi taktığımda da 1 saatte %30...
buyrun hocam. daha kutusundan yeni açtım ve şarj ettim. başka hiçbir şey yapmadım. ben telefonlardan da anlamam.(3 yıl boyunca gm discovery kullandım) o yüzden developer sürüm nedir stabil nedir bilmiyorum. kısaca bunları da açar mısınız? forumda var derseniz kendim bulayım.