TacoNikky kullanıcısının son içeriği

1. T

Mod Mi 11 Lite(Courbet) Modem Dosyaları

Bildiğiniz üzere işlem yapılmış Mi 11 Lite cihazlarda kamerada AI modu ve gece modu çalışmıyor. Aşağıdaki modem dosyaları AI modu ve gece modu sorununu çözüyor. Endonezya 12.5.3 Romu için: https://drive.google.com/file/d/1S7PT_APnW3yljbSM7O6zwKFo4O2KYRKj/view Global 12.5.4 Romu için...
  2. T

Yardım Orjinal Kimliğe Dönme

Telefonu aldığım kişi Mi 11 Lite 4g(courbet) cihaza kimlik tamiri yapmış ve sadece 2. hat kullanılabiliyor. Elimde işlem yapılmadan önceki qcn dosyası yada eski halinin efs dosyası yok. Ben orjinal kimliğe dönmek istiyorum çünkü kameradan memnun değilim. Orjinal imei numaralarını biliyorum...
  3. T

Soru Kamera için çözüm girişimi

Mi 11 Lite'da kameranın mor çekmesi, AI modunun çalışmaması sorunu için persist dosyası flaşlamak çözüm olur mu? Persist dosyasını tabi ki engineer romdan almak gerek çünkü modem dosyasını oradan aldığımız için bu sorun çıkıyor. Deneyen var mı?
  4. T

Soru MiuiMix Fastboot Rom Kurma

Herkese merhaba, Daha onceden bir cok Xiaomi cihaz kullandim ve recovery rom kimlik islerine yabanci degilim. Bu cihazi yeni aldim fakat her cihazin tabi ki farkliliklari var. Asagidaki MiuiMix 12.5.8 romunu kurmak istiyorum fakat fastboot rom oldugu icin telefonun kimligi gider mi...
  5. T

Çözüldü Font Ricası

Merhabalar, elimde Dr.AguSans fontunun magisk hali var. Android 9'da çok severek kullandığım font android 10'da magiskte çalışmıyor. Dönüştürebilen olursa mtz hali çok sevaba geçecek. Şimdiden teşekkürler
  6. T

Yardım Mi 8 SE Hiç Tepki Vermiyor

Cihaz yetkili hesap istiyor hocam. Bir araştırın, 100 lira gibi ücretlere yetkili hesap kullandıranlar var.
  7. T

Rehber Android 10'a Geçiş

Dönülür. Twrpden full wipe yaparak da android 9a dönünce açılıyor.
  8. T

Yardım Mi8SE miui 11 sms çalışmıyor

Dili ingilizce yapınca düzelir
  9. T

Yardım Xiaomi mi8 ahize sesi çok az

Hocam ahizeyi diş fırçasıyla temizleyin. Delikler çok küçük olduğu için zamanla tozla terle tıkanıyor. Bir sürü uygulama denedim en son temizledim düzeldi.
  10. T

Soru K20 proda şebeke sorunu

Mi 8'in çin versiyonunda da band 20 var hocam.
  11. T

Ben mi 8 se'de o uygulamalarla göremedim. Aşağıdaki uygulama ile gördüm hocam. Siz de deneyin https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qtrun.QuickTest
  12. T

Yardım telefon şarda değilken şarj oluyor :(

Ne güzel işte elektriksiz şarjı bulmuşsunuz clap~~ Daha ne olsun :D
  13. T

İmei 4gli telefondan falan olmak zorunda değil. Hocam sen kırsalda mı yaşıyorsun şehir merkezinde mi? Mi 8se'nin 4g çektiği yerde bu telefon h mi çekiyor? Hattını bu telefonu almadan 4g'ye açtın mı?
  14. T

Yardım şebeke sorunu

Hangi hattı kullandığını söylersen Hangi telefonu kullandığını yazarsan Kırsalda mı şehir merkezinde mi test ettiğini yazarsan yardımcı olalım
  15. T

Yardım Arama yapmak

Bas üstüne arasın kardeşim :D Ne o öyle kaydırma falan smirk~~
Üst Alt