Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bildiğiniz üzere işlem yapılmış Mi 11 Lite cihazlarda kamerada AI modu ve gece modu çalışmıyor. Aşağıdaki modem dosyaları
AI modu ve gece modu sorununu çözüyor.
Endonezya 12.5.3 Romu için:
https://drive.google.com/file/d/1S7PT_APnW3yljbSM7O6zwKFo4O2KYRKj/view
Global 12.5.4 Romu için...
Telefonu aldığım kişi Mi 11 Lite 4g(courbet) cihaza kimlik tamiri yapmış ve sadece 2. hat kullanılabiliyor. Elimde işlem yapılmadan önceki qcn dosyası yada eski halinin efs dosyası yok.
Ben orjinal kimliğe dönmek istiyorum çünkü kameradan memnun değilim. Orjinal imei numaralarını biliyorum...
Mi 11 Lite'da kameranın mor çekmesi, AI modunun çalışmaması sorunu için persist dosyası flaşlamak çözüm olur mu?
Persist dosyasını tabi ki engineer romdan almak gerek çünkü modem dosyasını oradan aldığımız için bu sorun çıkıyor.
Deneyen var mı?
Herkese merhaba,
Daha onceden bir cok Xiaomi cihaz kullandim ve recovery rom kimlik islerine yabanci degilim. Bu cihazi yeni aldim fakat her cihazin tabi ki farkliliklari var.
Asagidaki MiuiMix 12.5.8 romunu kurmak istiyorum fakat fastboot rom oldugu icin telefonun kimligi gider mi...
Merhabalar, elimde Dr.AguSans fontunun magisk hali var. Android 9'da çok severek kullandığım font android 10'da magiskte çalışmıyor. Dönüştürebilen olursa mtz hali çok sevaba geçecek. Şimdiden teşekkürler
Hocam ahizeyi diş fırçasıyla temizleyin. Delikler çok küçük olduğu için zamanla tozla terle tıkanıyor. Bir sürü uygulama denedim en son temizledim düzeldi.
Ben mi 8 se'de o uygulamalarla göremedim. Aşağıdaki uygulama ile gördüm hocam. Siz de deneyin
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qtrun.QuickTest
İmei 4gli telefondan falan olmak zorunda değil. Hocam sen kırsalda mı yaşıyorsun şehir merkezinde mi?
Mi 8se'nin 4g çektiği yerde bu telefon h mi çekiyor?
Hattını bu telefonu almadan 4g'ye açtın mı?