t_01 kullanıcısının son içeriği

1. T

MIUI 12.5 Mİ 9 - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.1.0.RFAEUXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Bu romun fastboot linki çıkmadı mı hala? MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. T

Recovery [Android 11] Xiaomi Mi 9 Twrp 3.4.0-10 Tek Tuş Yükleme Aracı

Ben güncelleme yaparken sadece dalvik/art cache ye wipe yapıp rom yüklüyordum. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. T

Format data yes yapınca uygulamalar ve fotoğrafları silmeyecek mi? MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. T

Tamam yükledim. Orangefox diye bir twrp yüklendi bununla android 11 i yükleyebilirim değil mi bir sorun olur mu? Diğer twrp ile aynı şekilde yükleniyor rom sanırım. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. T

Rom yükler gibi twrpden mi yükleyeceğim bunu? MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. T

Mı 9 için o zaman buradaki twrp yi yükleyeceğim. Az kalsın sizin gönderdiğiniz linkteki twrpyi yüklüyordum :) MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. T

Gönderdiğiniz twrp bu konudaki twrp ile farklı mı? Lenovo TB-8504F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. T

Bilgisayar olmadan twrp nasıl güncelleyebiliriz? Android 11 için twrp güncellemem gerekli? Mecbur twrp üzerinden nasıl güncelleme yapabilirim? MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. T

MIUI 12 Mi 9 - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.5.0.QFAEUXM İndirme Bağlantıları

Teşekkür ederim peki hangi twrp yüklü olması lazım 3.5.2.9.0 indirdim onu yüklemem yeterli olur mu? MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. T

MIUI 12 Mi 9 - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.5.0.QFAEUXM İndirme Bağlantıları

Twrpden güncellemek için son güncel twrp mi olması lazım? Birde bilgisayara bağlamadan twrp nasıl güncelleyebilirim? MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. T

MIUI 12 Mi 9 - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.3.0.QFAEUXM İndirme Bağlantıları

Hep burda sabitlenmiş konularda ki romlardan güncelleme yapıyordum trwp üzerinden ama belki ben yanlış hatırlıyorumdur MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. T

Eskiden sanki eu yazıyordu MIUI sürümü kısmında şimdi global görünce garibime gitti MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. T

Bu güncellemeyi yükledim ama global oldu telefonum MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. T

Mod MI Lanting Pro Yazı Tipi (MIUI11 yazı tipi)

Hocam tema olarak ne kullanıyorsunuz? MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. T

Rom [Android 10] Mi9 Avrupa EEA Kararlı 11.0.7.0 QFAEUXM İndirme Bağlantısı

Instagram'da hikayede 15 saniyeden uzun video paylaşma sorunu devam ediyor MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt