Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LineageOS romunu denemek için yükledim. Şuan telefonun ekranı sadece wifi açıkken geç uyanıyor. Wifi'yı kapattığım anda normal bir şekide çalışıyor. Videosunu paylaşıyorum
Tekrardan teşekkür ederim. Ekranın sıkıntılı olabileceği benimde ilk düşüncemdi fakat gerek oyun gerek günlük kullanımda hiç bir sorun olmuyor ekranda. Anakart arızası var ise eğer geçmiş olsun bana. Birde şöyle bir şey fark ettim telefon uçak modunda yada sadece mobil verinin açık olduğu...
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, eksik olan yerleri açıklamaya çalışayım. Şuan kullandığım rom miui 12.0.4.0 Global kararlı sürümü daha önce 12.0.3.0 hindistan sürümünü kullanmıştım. İmei repair işlemi yapmadan kullanıyordum 2 gün önce imei repair gerçekleştirdim fakat ekran uyanma...
Merhaba arkadaşlar öncelikle Note 9s 128gb modelini kullanıyorum. Telefonumda ekran uyanma süresi çok uzun aranızda böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Tuşa bastığım zaman 5sn'i geçebilen sürelerde açılıyor aslında tuşa bastığım an ekran ışığı yanıyor fakat görüntünün gelmesi çok uzun sürüyor...