t2301x kullanıcısının son içeriği

1. t2301x

Soru Redmi note8 pro

Sms her geldiğinde mui sms kullan seçeneğini nasil iptal ederim simdi değil reddet yapiyoruz surekli yaşlı birine verdim tabi anlatamiyorum smsleri gormuyor ben gidip uardim edene dek koaly gelsin
  2. t2301x

Yardım Redmi 12c

Arkadaşlar selam redmi 12c cagrı ekranı degiştirme şansımız varmı? Google cağrı ekranı kullaniyor arayan kişinin resimleri çok ufak yaşlı kullanıcı göremiyor.
  3. t2301x

Sohbet Teknik soru

Ayrica Realme c55 aldim(video kayit ses bozuk şuan servise gitti yazilm mi donanim mi bilmiyorum ama rezalet ) bu cihaza resimdeki redmi note8 pro sürüm yüklenirmi ?
  4. t2301x

Yardım Redmi 12c

Redmi 12c aldım mesaj bildirim ışığı yok mu ben bir türlü bulamadım ?
  5. t2301x

Soru Getapps nedir?

Silinmiyor virus gibi bişi saniyordum ama silinmiyor bu kötü birde şu sms lerde sürekli mesaji bedava cekme uyarisi geliyor kapatma şansimiz yokmu her sms geldiginde soruyor!
  6. t2301x

Soru Kişiye özel zil sesi

malesef sorunu çözümü yok kişiye özel sesler resetleniyor rastgele zamanlarda rastgele kişiyi kendisi varsılayan zil sesine çeviriyor.
  7. t2301x

ön bellek temizleme hikaye çözmedi ama sizin ekran ile aynı tümü ile bakalım şimdi whatsaapa mesaj attım !
  8. t2301x

Sevgili Beyefendi Xiaomi ABD Müşteri Desteği'nden selamlar! Bize geri döndüğünüz için teşekkür ederiz. Bu bilgiyi sağladığınız için teşekkür ederiz. Bu konuda size yardımcı olacağımızdan emin olun. Endişenizle ilgili olarak lütfen aşağıdaki adımları deneyin; 1. Telefon ayarlarınıza gidin 2...
  9. t2301x

ben hala uğraşıyorum ben kişiye özel zil sesi atama yapıyorum ama cihaz bir süre sonra standart zil sesi atıyor ama zamanını da o belirliyor standart zil sesine çevirmesini anlamadım neye göre bi dünya da uğraştık telefonu sıfırladık sıfırda wtsp kurduk.
  10. t2301x

uzun zamandır var bu sorun wtspta kişilere özel ses atıyorum ama bakıyorum yine standart dönmüş aslında önemli bir konu . yurt dışına mail attım bu gün bakalım cevap gelirse yazarim size özelden! ama pek sanmıyorum uğraşacaklarını.
  11. t2301x

bu telefonun whatsapp ile derdi ne zil sesleri atayamıyorsunuz , yine kişilere atanan zil sesleri standarta dönmüş telefonu bile fabrika ayarı ile formatladım her şeyi sıfırdan yükledim yok arkadaş sanırım kimsede kişiye özel ses ataması yapmıyor forumda tek mağdur benim!
  12. t2301x

Yardım Bildirim sesleri kendi kendine değişiyor

Bu sorunu çözebilen varmi whtspta kişiye ses atiyorsunuz ama bir bakiyorsun tekrar standart zil sesine dönüyor.cihaz kafasina göre takılıyor sadece whtspta yapiyor sildim tekrar yükledim yine ayni.
  13. t2301x

Diğer cihazlarimda hiç böyle sorunlar yaşamazdim redmi şaşirtiyor valla nasil bir hata kaynakli bilmece gibi cidden yine sesler standarta dönmüş.
  14. t2301x

Arkadaşlar whatsapp ta kişiye özel ses atamasi yapiyorum iyi güzel çalışıyor ertesi gün bir bakiyorum atadigim tüm bildirim sesleri silinmiş ve standart seslere dönmüş cözemedim var mı bilgisi olan ? Kolay gelsin. 1662364425 Miui 12.5.6 global
Üst Alt