Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam redmi 12c cagrı ekranı degiştirme şansımız varmı? Google cağrı ekranı kullaniyor arayan kişinin resimleri çok ufak yaşlı kullanıcı göremiyor.
Ayrica Realme c55 aldim(video kayit ses bozuk şuan servise gitti yazilm mi donanim mi bilmiyorum ama rezalet ) bu cihaza resimdeki redmi note8 pro sürüm yüklenirmi ?
Arkadaşlar whatsapp ta kişiye özel ses atamasi yapiyorum iyi güzel çalışıyor ertesi gün bir bakiyorum atadigim tüm bildirim sesleri silinmiş ve standart seslere dönmüş cözemedim var mı bilgisi olan ? Kolay gelsin.
1662364425
Miui 12.5.6 global
uzun zamandır bu sorunu çözmedim yazılım hatası olduğunu düşünmeye başladım bu telefon cidden normal değil sizde de şu sorun var mı bildirim sesi ayarlıyorsun uygulamaya fakat görmüyor ve bu sebeple çalmıyor örnek "twitter bildirim sesi ayarlıyorsun ama ses yok" ! varmı bu şekilde hata...
arkadaşlar bir sorunum var internetten indirdiğim mp3 ses dosyalarını miui içindeki .ringtone içine atıp seçip zil sesi olarak kullanabiliyordum ama ne oldu ise daha önce attığım dosyaları görebiliyorum ama fakat son zamanlarda yeni attığım dosyaları muiu .ringtone içindeki...
Arkadaşlar bu cihaz 12.5.2 sonrasi sapitti inanilmaz sacmaliyor arayan numaralari tanimiyor sonradan isim yaziyor web sayfasini bile paylaşim yapmiyor iş kişisel diye soruyor ekran kitleniyor! kendi lancherini kullaniyorum yinede cozum saglamiyor cozumu varmi ? Eskiye donme şansim...
Arkadaslar bi sorunum var redmi note 8 pro gelen cagri ekranini nasil degistiririz yukarda bir şerit halinde cikiyor bunu nasil tam ekran yapabiliriz tesekkurler.
Guncelleme sonrasi olan bir sorun var Galeride video lar cift gosteriyor saniyorsunuz ve birini siliyorsunuz ama digeride calismiyor bu tip sorun yasayan varmi? Ve ayrica bu cihaz aşiri isiniyor hatasi veriyor surekli kamera ile kayit yapiyorum hava biraz sicak olsun cihaz iptal...
arkadaşlar parası ile bu cihazı düzeltebilecek biri var mı şikayetim görüşmeleri ses kayıdı yapmıyor ve kişi menüsü ! ben cesaret edemedim telefonu kurcalamakta istemiyorum istanbul beylikdüzünde yim ! eu rom ile oluyormuş garanti umrumda değildir.saygılar.
hepsiburadadan aldım cihazı ancak cihazda android 9 yüklü ve bir çok kısıtlama getirilmiş eski nore4x yaptığı bir çok şey yok(grüşme anında ses kayıt , bt kulaklıkların şarj süresi görünmüyor gibi) ayrıca bu cihazda ve kişi menüleri bana uygun gelmedi .
yani android 9 silip android 7...