t2301x kullanıcısının son içeriği

1. t2301x

Yardım Redmi 12c

Arkadaşlar selam redmi 12c cagrı ekranı degiştirme şansımız varmı? Google cağrı ekranı kullaniyor arayan kişinin resimleri çok ufak yaşlı kullanıcı göremiyor.
  2. t2301x

Sohbet Teknik soru

Ayrica Realme c55 aldim(video kayit ses bozuk şuan servise gitti yazilm mi donanim mi bilmiyorum ama rezalet ) bu cihaza resimdeki redmi note8 pro sürüm yüklenirmi ?
  3. t2301x

Yardım Redmi 12c

Redmi 12c aldım mesaj bildirim ışığı yok mu ben bir türlü bulamadım ?
  4. t2301x

Soru Kişiye özel zil sesi

Arkadaşlar whatsapp ta kişiye özel ses atamasi yapiyorum iyi güzel çalışıyor ertesi gün bir bakiyorum atadigim tüm bildirim sesleri silinmiş ve standart seslere dönmüş cözemedim var mı bilgisi olan ? Kolay gelsin. 1662364425 Miui 12.5.6 global
  5. t2301x

Soru redmi note 8 pro bildirim sesleri hatası

uzun zamandır bu sorunu çözmedim yazılım hatası olduğunu düşünmeye başladım bu telefon cidden normal değil sizde de şu sorun var mı bildirim sesi ayarlıyorsun uygulamaya fakat görmüyor ve bu sebeple çalmıyor örnek "twitter bildirim sesi ayarlıyorsun ama ses yok" ! varmı bu şekilde hata...
  6. t2301x

Soru rdmi note 8 pro ses dosyalarını görmemesi

arkadaşlar bir sorunum var internetten indirdiğim mp3 ses dosyalarını miui içindeki .ringtone içine atıp seçip zil sesi olarak kullanabiliyordum ama ne oldu ise daha önce attığım dosyaları görebiliyorum ama fakat son zamanlarda yeni attığım dosyaları muiu .ringtone içindeki...
  7. t2301x

Soru 12.5.2 sonrasi

Arkadaşlar bu cihaz 12.5.2 sonrasi sapitti inanilmaz sacmaliyor arayan numaralari tanimiyor sonradan isim yaziyor web sayfasini bile paylaşim yapmiyor iş kişisel diye soruyor ekran kitleniyor! kendi lancherini kullaniyorum yinede cozum saglamiyor cozumu varmi ? Eskiye donme şansim...
  8. t2301x

Yardım Whatsaap çift uyguluma sorunu

Güncelleme sonrasi whatsap çift calişmaz oldu bilgisi olan varmi? 1628426372 Version 12.5.2
  9. t2301x

Soru Gelen Çağrı Tam Ekran

Arkadaslar bi sorunum var redmi note 8 pro gelen cagri ekranini nasil degistiririz yukarda bir şerit halinde cikiyor bunu nasil tam ekran yapabiliriz tesekkurler.
  10. t2301x

Yardım Galeri de sorun

Guncelleme sonrasi olan bir sorun var Galeride video lar cift gosteriyor saniyorsunuz ve birini siliyorsunuz ama digeride calismiyor bu tip sorun yasayan varmi? Ve ayrica bu cihaz aşiri isiniyor hatasi veriyor surekli kamera ile kayit yapiyorum hava biraz sicak olsun cihaz iptal...
  11. t2301x

Yardım endonezya rom ile ilgili

cihaz redmi note8 pro gsm hatları çekmediği zaman wifi de kapanıyor varmı buna bir çözüm ??
  12. t2301x

Soru redmi note 8 pro açılmıyor

forumda bulunan tek tuş ile twrp yapmak istedim fakat cihaz artık açılmıyor bu cihaza endonezya rom yukleyebilecek konuya hakim kişi varmı ?
  13. t2301x

Yardım redmi note8 pro açılımıyor

sanırım yazılımsal olarak kitledim bu cihazı hiç açılmıyor bu cihazı hem açıp birde endonazya romu atabilecek bir arkadaş varmı?
  14. t2301x

Rom redmi note8 pro görüşme kayıt

arkadaşlar parası ile bu cihazı düzeltebilecek biri var mı şikayetim görüşmeleri ses kayıdı yapmıyor ve kişi menüsü ! ben cesaret edemedim telefonu kurcalamakta istemiyorum istanbul beylikdüzünde yim ! eu rom ile oluyormuş garanti umrumda değildir.saygılar.
  15. t2301x

Rom rom atmak downgrade

hepsiburadadan aldım cihazı ancak cihazda android 9 yüklü ve bir çok kısıtlama getirilmiş eski nore4x yaptığı bir çok şey yok(grüşme anında ses kayıt , bt kulaklıkların şarj süresi görünmüyor gibi) ayrıca bu cihazda ve kişi menüleri bana uygun gelmedi . yani android 9 silip android 7...
Üst Alt