T1Silence kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Erase Boot Error

mecbur son çare bunu yapacağım. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  2. T

Yardım Erase Boot Error

cihazımı sabah saatlerinde (saat 9) kullanıyordum sonra cebime koydum işlerim vardı onları yaptım sonrasında cebimden telefonumu çıkardım telefonum kapanmıştı. Daha önce de benzer durumlar oldu fakat açılmıştı, biraz bekledim tam açıldı sim şifresini girdim kabul etti ana ekran yüklenirken...
  3. T

Yardım Erase Boot Error

cihazım açılmıyor onu Mi Unlock Tool v7.6.727.43 uygulamasını kullanarak açabilir miyim?
  4. T

Yardım Erase Boot Error

cihazıma Fastboot atmaya çalışıyorum fakat miFlash yaparken bu hatayı alıyorum bunu nasıl çözebilirim
  5. T

Soru mi note 10 lite cihazım sürekli olarak kendisini açıp kapatıyor

tam olarak öyle oldu açıkçası; daha önce de arada kendisini kapatıp açıyordu fakat sorun olmadan çalışmaya devam ediyordu, telefonu cebime koydum işlerim vardı onları yaptım tekrardan telefonumu cebimden çıkardığım da kapanmış olduğunu gördüm daha önce de benzer durumlar yaşadığım için sorun...
  6. T

mi note 10 lite ile uyumlu bir pc suite var mı?
  7. T

Rehber Mi PC Suite 3.0 (Türkçe)

mi note 10 lite için uyumlu mu?
  8. T

telefonumu günlük kullanımda(oyun ve mesajlaşma)kullanıyordum birden kapandı sonra açıldı sonra tekrar kapanarak tekrar aynı şeyleri yapmaya devam etti. 1750838421 konu hakkında bilgisi olan var mı servise mi göndermeliyim yoksa başka bir yolu var mı? mi pc suite ile durumu düzeltebilir miyim?
  9. T

cihazım sürekli olarak açılıp kapanıyor reboot attım fakat düzelmedi, güvenli modu açmıyor, format attım düzelmedi ne yapmam gerekiyor
Üst Alt