Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihazımı sabah saatlerinde (saat 9) kullanıyordum sonra cebime koydum işlerim vardı onları yaptım sonrasında cebimden telefonumu çıkardım telefonum kapanmıştı. Daha önce de benzer durumlar oldu fakat açılmıştı, biraz bekledim tam açıldı sim şifresini girdim kabul etti ana ekran yüklenirken...
tam olarak öyle oldu açıkçası; daha önce de arada kendisini kapatıp açıyordu fakat sorun olmadan çalışmaya devam ediyordu, telefonu cebime koydum işlerim vardı onları yaptım tekrardan telefonumu cebimden çıkardığım da kapanmış olduğunu gördüm daha önce de benzer durumlar yaşadığım için sorun...
telefonumu günlük kullanımda(oyun ve mesajlaşma)kullanıyordum birden kapandı sonra açıldı sonra tekrar kapanarak tekrar aynı şeyleri yapmaya devam etti.
1750838421
konu hakkında bilgisi olan var mı servise mi göndermeliyim yoksa başka bir yolu var mı? mi pc suite ile durumu düzeltebilir miyim?