t@gor kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru Mi Scale 2. İki telefona veri aktarma

İki telefonuma da Mİ Fit uygulaması yükledim ama sadece tartıya ilk bağladığım telefon tartıdan verileri alıyor. Bu telefonu bluetooth erişiminin olmadığı bir noktaya da götürsem 2. telefona veri aktaramadım. Birden fazla telefona tartım verilerinin aktarımı ile ilgili bir ayar var mı?
  2. T

Yardım Mi Kumanda Uygulaması MiBox cihazımı görmüyor.

Mi kumanda uygulamasının içinde mi tv/mi box bölümü olsada mibox'ı bir türlü uygulamaya eşleştiremedim. Evdeki tüm tv ve uydu alıcıları tanıyan uygulama da mibox çalışmıyor. Bu uygulamayla mibox'ı kontrol edebilmem için ne gibi ayarlar yapmam gerekiyor?
  3. T

Yardım Kamera uygulaması fotoğraf çekimi ardından kapanıyor.

Kamera uygulamasında "Fotoğraf" bölümünden fotoğraf çekimi yaptığımda uygulama aniden kapanıyor. Ancak fotoğraf galeriye kaydediliyor. "Portre" veya "64 MB" bölümünden çektiğimde sorun olmuyor. Uygulamalardan kamera uygulamasına ait tüm verileri sildim ama sorun çözülmedi.
  4. T

Yardım Araba radyom rehberinin tamamını görmüyor.

Telefonumla eşleştirdiğim Renault araba radyomda rehberinin tamamı görünmüyor. Rehberim google hesabımla senkronize. Her radyo açıldığında rehberi yeniden alıyor. Acaba telefonun radyoya gönderdiği rehber dosyasını telefondan veya bilgisayarda görüp düzenleyebilirmiyiz, ihtiyacımız olan isimleri...
  5. T

Yardım Ototeyp de rehber aktarımında eksiklik

Aracım Renault Kangoo. Üzerinde orijinal bluetooth özellikli ototeyp var. Her açılışta rehberi tekrar aktarıyor. Telefonuna Note 9S ve yeni aldım. Sık kullandığım eşimin kaydını ototeypte başlarda gözükmesi için, telefonumdan başına 0 koyarak değiştirdim. Rehberim Google kişilerde senkronize...
Üst Alt