t-con kullanıcısının son içeriği

1. T

Sohbet Poco F5 Pro Kullanıcılar Kulübü

Merhaba, sizce redmi K60'mı yoksa 13 T'mi , yurtdışı alacağım, kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Herkese iyi forumlar.
  2. T

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
  3. T

İnceleme K40 gaming şebekede sınıfta kaldı

Yok hocam, yakınımda ucuza bulmuştum almayı düşünüyordum, mi note 10 lite ile test yaptım, bulunduğum lokasyonda bütün operatörler band 20 üzerinden yayın yapıyor onun için şimdilik vazgeçtim.
  4. T

İnceleme K40 gaming şebekede sınıfta kaldı

Bende kaç gündür bu cihazı araştırıyorum, fakat bulunduğum lokasyon da 3 operatör de band 20 kullanıyor, galiba farklı bi cihaz bakcaz.
  5. T

Yardım Cihazım Mi 10 lite rün geceki yaptığm guncellemeden sonra cihaz pubg de kasmaya başladı hard reset falan atmadım atsam duzelirmi

Hocam cihazıma fastboot üzerinden Taiwan romunu yükledim twrp yok. Normal yurtiçi cihazlar gibi cihaz menüsünden fabrika ayarlarına dönsem IMEI silinmez mi ?
  6. T

Soru Mi 10 Lite 5G Android 11 (R) Deneyenler Varmı ?

Malesef geçtim, şarj hızlı gidiyor. Fastboot üzerinden android 10 a dönsem cihaz brick olurmu ? Test eden arkadaşım varmıdır ?
  7. T

Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

Hocam aynı durumdayız, bi sonul alabildinmi ? 1612989642 Hocam aynı durumdayız, bi sonul alabildinmi ?
  8. T

Çözüldü Şebeke Sorunu

Hattım Turkcell 1583775553 Turkcell hocam
  9. T

Çözüldü Şebeke Sorunu

Arkadaşlar bende cc9 128 GB modeli aldım, hem 3G hemde 4G aşırı derecede zayıf, mi 8 se nin full 4G çektiği yerde bu 1 veya 2 diş çekiyor. Yardımcı olabilecek arkadaş varmı ?
  10. T

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Teşekkürler
  11. T

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Bu bayram olmasaydı, diğerleride olmazdı En büyük bayramımız kutlu olsun.
  12. T

Çözüldü Mi Max 3 rom hakkında

Teşekkür ederim hocam MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. T

Çözüldü Mi Max 3 rom hakkında

Arkadaşlar merhaba, yurtiçi kayıtlı mi max 3 cihazima bl kilidini açmadan hangi romlari yukleyebilirim bilgisi olan üstad'lar cevaplarsa memnun olurum. Birde bl kilidini aç şu romu yükle diyebileceğiniz bi rom varmıdır ? Şimdiden teşekkür ederim. Bu arada 30 Ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun.
  14. T

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Merhaba arkadaşlar mi max 3 için link varmı?
Üst Alt