Szr731 kullanıcısının son içeriği

1. Szr731

Soru Nord ce 5g

Akıcı ve güçlü sıkıntı Yok ama ısınma var
  2. Szr731

Soru Nord ce 5g

Evet arkadaşlar mi8se den bu cihaza geçiş yaptım telefonun hızı akıcılığı çok güzel lafım yok ilk etapda kullanımı çok garip geldi ama alıştım lakin farklı bir sorunum var akşamları 1 saat kadar call of duty oynuyorum 20 dakikada aşırı bir ısınma oluyor cihazda uyarı geliyor sistem aşırı ısınma...
  3. Szr731

Rom Mi 8 Se Xiaomi.eu Miui 12.0.2.0 Stabil Sürüm İndirme Bağlantıları

Miu 12.0.1 yüklü ama telefonda anlık kasmalar donmalar yaşıyorum bildirim problenleride oldu ne yapmam gerekli miu11 e dönsem nasıl olur veya başka bir önerisi olan varmı android 10 eustabil
  4. Szr731

Rehber [Mİ8SE] Android 10 Yeni Sorunsuz Modem Dosyası

Nasıl kuruyoruz bunu acil ihtiyacım var
  5. Szr731

Çözüldü Mi8se guncellemeden sonra Telefon çekmiyor

Teşekkür ederim alakanizq
  6. Szr731

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Eu 11.0.3 l stabil yükledim android 10 ama hat çekmiyor ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz
  7. Szr731

IMEI numaraları mevcut
  8. Szr731

Nasıl anlarız olduğunu
  9. Szr731

Arkadaşlar yeni eu stabil android 10 yükledim ama telefonum sim kart tanımıyor ne yapabilirim acil yardıma ihtiyacım var
  10. Szr731

Soru Mi8 se sürüm bilgi

Stabil mi sorun olurmu sonra acaba
  11. Szr731

Soru Mi8 se sürüm bilgi

Arkadaşlar telefonumda bu sürüm yüklü çokta anlamıyorum güncelleme işlerinden ama sizin öneriniz varmı daha iyi sürüm varmı İstanbul'da yardımcı olacak varsa :)
  12. Szr731

Yardım Temizleyici

Ben günde 3/4 defa temizleyici yapmam lazım yoksa internette yavaşlıyor anlamadım neden böyle oluyor ozaman 1576267187
  13. Szr731

Yardım Temizleyici

Rem temizlenmeyince yavaşlıyor telefon bazen internet bile açılmıyor çözümü varmı ozaman 1576186426 Açık olması lazım
  14. Szr731

Yardım Temizleyici

Nasıl yani rem dolunca temizlemezsek yavaşlıyor telefon
Üst Alt