Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İbrahim cep yazılım ismindeki arkadaşa ulaştım. Formdan bir arkadaş tavsiye etti, sağ olsun çok uğraştı ve sorunu çözdü. Hyperos3 güncellemesi geldi onuda yaptım. Şuan bir sorun görünmüyor
Merhaba yurt dışı Avrupa bir 14 ultra vardı. Direnç kayıtlı almıştık. Hyperos2 yuklenmeyince server kayıt yaparak hyperos2 aldı ve sonraki guncellemelerde sorun yaşamadik.
Bu hafta eşim kendine başka bir cihaz aldı. 14 ultra yi da ben kullanmak istedim. Cihazı ayarlar menüsünden fabrika...
Benim cihaz direnç kayıtlı idi. Hyperos 2 almayınca server kayıt yaptım ve hyperos 2 yi ota dan aldı. Bu paylaşılan romu yukleyebilir miyim. Sorun olur mu. Direkt indirip telefonun güncelleme menüsünden mi yapmam gerek. yukleme sonrası telefonu fabrika ayarlarına döndürüp sıfırdan kurmak istiyorum
Merhaba, çift tıklama ile ekran uyaniyor. Fakat çift tıklama ile ekran kilitlenmiyor. Ayarlarda kilitlenebiliyor ana varsayilan temalar ile diyor.
Bu temaların ismi nedir. Nasıl ve nereden bulabilirim. Önceden mi9 vardı ve tüm bilgileri bu telefona(12T pro) aktarinca kayıtlı temalarda geçti...
Xiaomi 12T pro kullanıyorum. Android'in değişken tema renklerini beğenmedim. Kendim ayarlamak istiyorum. Repainter isminde bir uygulama buldum. Güzel ve yetenekli görünüyor. Çoğu cihaz rootsuz çalıştırıyor.
Benim cihazda rootsuz bir türlü calistiramadim. Kullanan bilen yardımcı olabilecek...
Merhaba, mi9 dan 12T proya geçiş yaptım. Ama ekranı hiç beğenmedim. Beyazlar beyaz değil. Youtube yi avında ekran direk okuma moduna geçmiş gibi oluyor. Kapatınca tekrar değişiyor. Boyle bir ayar mi var. Bunu nasıl duzeltebilirim. Vanced YouTube yükledim mesela onda olmuyor.
Hocam tamda onu inceliyordum suanda ama cok bir bilgi bulamadim, rom icerigi hakkinda. Bende mi 9 ya yeni gectim. Daha xiomi kullanmadin.
Su bildirimler geldiginde hemen kayboluyor ya. Bu devaloper romda duzeltilmis galiba bu sorun.ona istinaden devaloper yuklesem mi acaba diye indirdim. Ama...
Hocam bu indirdigim.9.5.30 devaloper rom. Ben de kurulu olan 10.2.9.0 dan daha üst versiyon mudur. Yoksa daha eski bir verdiyon mu. Kafam karisti iyice
1560446466
Hocam bu indirdigim.9.5.30 devaloper rom. Ben de kurulu olan 10.2.9.0 dan daha üst versiyon mudur. Yoksa daha eski bir verdiyon mu...
Hiz testini 3 telefonda da "speedtest by Ookla" uygulamasi ile ölcüyordum. Aklima internet tarayici üzerinden ölcmek geldi ve denedim. İnternet tarayici üzerinden ve turknetin kendi uygulamasi icinden yaptigim ölcumlerde sorunsuzca 34 - 35 mbps hizi ( baglanti paketim 35 mbit) gördüm ve biraz...