systemexpert kullanıcısının son içeriği

1. S

Haber Mi9 Se Sorunlu OTA Güncellemesi !

doğru anlıyorum bir sonraki güncelleme gelince düzelecek diyorsunuz yani.. telefın brick olmamıştır inşallah
  2. S

cihazın ayarlar - telefon hakkında - sistem güncelleme - 3 noktaya basınca -enson paketi indir deyince bu hatayı alıyorum normal mi kullanılan sürüm MIUI Global 10.3.1.0 kararlı (PFBMIXM) kurulu
  3. S

delirmek üzereyim mi9se sorun bir türlü çözemedim. mi türkiye garantiye bu sorundan göndersem düzeltip gönderirler mi? yardım ederseniz sevinirim
  4. S

Aldigim hatalar bunlar yardim edersen sevinirim yoksa telefon resmi mi garantili servise mi gonderiyim 1561646416 Sorunumu nasil cozebilirim yoksa bu sorundan dolayi telefonu sinirlenip parcalayacagim....
  5. S

Mi 9se kullaniyorum guncellemeden sonra bu hatayi aliyorum nasil cozucem acaba yardimci olursaniz sevinirim.
  6. S

Yardım mi 9se güncelleme sorunu nasıl duzeltebilirim.

1 haftadir telefon boyle bootloader kilidi kapali acamam garantisi var nasil duzeltebilirim yoksa telefonu kiricam.
  7. S

Rom Mi 9 SE - Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

şuan için bir sonraki global sürümü bekliycem gene hata verirse servise evefone gönderip garantiden yazılım atmalarını sağlıycam kilidi o yüzden açmıyorum.
  8. S

bekliycem bir sonraki global resmi rom yayınlanınca gene aynı hatayı alırsam yetkili servise götürüp ücretsiz yazılım attırıcam.
  9. S

2 yıl resmi turkiye garantili evefone urun bu o yüzden kilit açamam garanti bozulur başka bir yöntem yok mu?
  10. S

mi 9 se 10.3.1.0 Güncellemeden sonra bu hatayı alıyorum alan var mı nasıl bir yöntem izlemeliyim napmalıyım. teşekkürler.
  11. S

Guncelleme 10.3.1 kaldirildi mi yani kaldirildiysa neden kaldirildi bilgi verirseniz sevinirim.
  12. S

Telefonda Mi 10.3.1 yüklü olduğu için yükleniyor.
  13. S

Mi 9se global sürüm ürün kullanmaktayim böyle bir arıza alıyorum napablirim çözümü nedir yardım ederseniz sevinirim
  14. S

Yardım mi 9 se global sürüm güncelleme sorunu

Mi 9se global sürüm ürün kullanmaktayim böyle bir arıza alıyorum napablirim çözümü nedir yardım ederseniz sevinirim
  15. S

Çözüldü 1 günlük telefon güncelleme yapmıyor ?

aynı sorun bende de var nasıl bir yöntem izledin düzelte bildin mi? izlediğin yöntemleri anlatırsan sevinirim.
Üst Alt