system kullanıcısının son içeriği

1. system

Yardım Mi 8 youtube sorunu

Arkadaşlar merhaba. YouTube a girmeye çalıştığımda ağ bağlantısı yok diyor ve hiçbir şekilde açmıyor YouTube. Neden olabilir ki bu. Mobil veri kullanıyorum ama yok. Tarayıcıdan denedim orada sorun yok.
  2. system

Uygulama Youtube ufak ekran sorunu

Arkadaşlar youtube kullanırken ana ekrana döndüğümde küçük ekran açılırdı ve ana ekranda dolaşırken izlemeye devam ederdim. Şimdi bu olmuyor, Ayarlar da düzgün youtube da. Gözden kaçırdığım birşey mi var acaba.
  3. system

Sohbet An itibariyle covid 19 pozitif

Çok ilginç, aylardır evden çıkmıyorum, markete bile çıkmıyorum ama bu sabah covid 19 tanısı konuldu. İnanılmaz bir sırt ağrısı ile başladı, sonra baş ağrısı olunca da hemen hastaneye gittim. Tomografi ve detaylı kan tahlili yaptılar, sonuç pozitif. İlaç verip yolladılar eve. Aman çok dikkat...
  4. system

Yardım Mi 8 sistem başlatıcı sorunu

Arkadaşlar merhaba, telefonda durup dururken klasör oluşturduğum uygulamaları açamıyorum, klasöre basıyorum, içerisindeki herhangi bir uygulamayı kullanmak için, fakat klasör açılmıyor, sistem başlatıcı durdu hatası veriyor. Kendiliğinden oldu bu, nasıl düzeltebilirim bu durumu.
  5. system

Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

Bakayım hocam, eve bıraktım kulaklığı, döner dönmez bakayım ona da. 1574173691 Yok hocam uğraşamam zaten, oluşturdum iade talebi, yarın veririm kargoya. Onunla mı uğraşacağım.
  6. system

En iyisi iade edeyim ben, şüphe kalmasın aklımda.
  7. system

Hocam benim kulaklık orjinal mi, yoksa çakma mı acaba, bugün geldi kargo, iade şansım var.
  8. system

Orjinal mi acaba
  9. system

Arkadaşlar bu ürün orjinal mi, değilse iade edeyim ben. Yardımcı olursanız sevinirim.
  10. system

Bende aldım kulaklık, 5 gündür gelemedi, gelsin de bakalım sahte mi, değil mi.
  11. system

Yardım Mi 8 güncelle sorunu

Peki neden mıuı 11 gözükmüyor bende.
  12. system

Yardım Mi 8 güncelle sorunu

Arkadaşlar merhaba, 10.0.2.0 global romlu mi 8 kullanıyorum, güncelleme kontrolü yaptığımda ise gözüken 10.0.3.0. Şimdi ben bu 10.0.3.0 ı yüklemeden mıuı 11 güncellemesini yükleyemeyecekmiyim. Mıuı 11 güncellemesinin ota üzerinden gelmesi için illa ki öncesinde 10.0.3.0 güncellemesini mi...
  13. system

Yardım Redmi Airdots Sorunları

Kesinlikle iade edin. Nereden, hangi satıcıdan aldınız.
  14. system

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Çok ilginç, bende miui 11 güncellemesi gözükmüyor, şuan 10.0.2.0 kullanıyorum, gözüken güncelleme 10.0.3.0, miui 11 gözükmüyor, ilk önce 10.0.3.0 I mı yüklemem lazım acaba.
  15. system

Yardım Kamera camı leke sorunu

Daha önce denememiş olsam kesinlikle tavsiye etmem. Zamanında htc ve xiaomi telefonumu bu şekilde temizlemiştim ve çok iyi netice aldım. Tabii yine de arkadaşın bileceği şey.
Üst Alt