syprinus kullanıcısının son içeriği

1. syprinus

Soru Xiaomi 13 Ultra Global Versiyon ve direnç kayıt mevzusu

Direnç işlemi için Ankara'da önereceğiniz teknisyen varsa özelden yazabilirseniz sevinirim.
  2. syprinus

Yardım Xiaomi 13 Pro (nuwa) Direnç

Teşekkür ederim,bi görüşelim 🙏
  3. syprinus

Yardım Xiaomi 13 Pro (nuwa) Direnç

Kim nerede yapıyor ?
  4. syprinus

Yardım xiaomi 13 prp (nuwa) repair işlemi

Aynı sorunu bende yaşıyorum yanlış sipariş yüzünden diyeyim, 13 pro direnç işlemini kime sorsam yapmam diyor,bakalım ne olacak konu takip
  5. syprinus

Servis Hizmeti Xiaomi Mi Account Bypass Servisi

Merhaba,yurt dışına maça giden bir arkadaşımdan mi 13 ultra istemiştim,yerine mi 13 pro (nuwa) getirdi sormadan etmeden,şimdi kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye... direnç işlemi yapılıyor ama yapanı bulmakta zorlanıyorum,yardımcı olabilecek ?
  6. syprinus

Rom [RESMİ][11.0]Pixel Experience Rom[Normal][Plus] [AOSP][Beta]Capricorn Mi5s[11.03.21]

Elinize sağlık,bnm gibi hala bu cihazdan vazgeçemeyenler için güzel bir paylaşım[emoji106] MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. syprinus

Soru Batarya önerisi

Son 2 şarjda 5.5-6 saat görmeye başladım rom değiştirmeden ama ciddi ısı problemi çıktı bu seferde,deji ile görüştüm değişim yapalım diyorlar,değiştirdiğimde tekrar yazıcam. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. syprinus

Soru Batarya önerisi

3.5 saat nerde 6 saat nerde,cihaz ilk geldiğinden beri sanırım 4 sene olacak 6 saat ekran süresi göremedim,rom değiştirmem gerek... MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. syprinus

Soru Batarya önerisi

Geçen hafta deji aldım,kendim değiştirdim,ilk çıkan seri mi 5s 4/128 gihazımın ilk batarya değişimi değiştirmeden önce 2.5 saat ekran süresi veriyordu,şimdi 3-3.5 saat ekran süresi veriyor.Rom miui 10.2 global ama farklı romlarda daha iyi sonuç verebilir. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  10. syprinus

Rom [ROM][9.0][OFFICIAL][Capricorn]LineageOS 16

@ogulcankilic, Kamera çok sorun degil bnm için, günü cikarmiyor cihaz, sürekli sarj cok can sıkıcı. @michaelfenix, Sormayı unuttum hangi gapps paketini kullanıyorsunuz? MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. syprinus

Ben globalde max 3,5 saati görüyordum,bu çok daha başarılı, teşekkürler. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. syprinus

Diğer romlardaki batarya performansiniz nedir? Ona göre kiyaslama yapmak daha net olacaktır. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. syprinus

Rom MIUI 10.2 Global Stable 10.2.1.0.OAGMIXM Mi 5S için Yayınlandı! Buradan İndirebilirsiniz!

Herkes sarj konusunda bu rom icin sikayetci ama,bende yukarida paylastigim gibi gayet iyi ekran suresi veriyor MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. syprinus

Rom MIUI 10.2 Global Stable 10.2.1.0.OAGMIXM Mi 5S için Yayınlandı! Buradan İndirebilirsiniz!

Son guncellemeyi ben yaptim,bir sorun yok. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. syprinus

Maps ile alakali tekrar denemeler yaptim,bende sorun yok,pil durumu resimlerdeki gibi,benim cihaz ilk seri 128/4 yani pil eski olmasina rağmen gayet iyi ekran suresi verdi, sonuç olarak ben memnunum... MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt