syprinus kullanıcısının son içeriği

1. syprinus

Rom [ROM][9.0][OFFICIAL][Capricorn]LineageOS 16

@ogulcankilic, Kamera çok sorun degil bnm için, günü cikarmiyor cihaz, sürekli sarj cok can sıkıcı. @michaelfenix, Sormayı unuttum hangi gapps paketini kullanıyorsunuz? MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. syprinus

Ben globalde max 3,5 saati görüyordum,bu çok daha başarılı, teşekkürler. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. syprinus

Diğer romlardaki batarya performansiniz nedir? Ona göre kiyaslama yapmak daha net olacaktır. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. syprinus

Rom MIUI 10.2 Global Stable 10.2.1.0.OAGMIXM Mi 5S için Yayınlandı! Buradan İndirebilirsiniz!

Herkes sarj konusunda bu rom icin sikayetci ama,bende yukarida paylastigim gibi gayet iyi ekran suresi veriyor MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. syprinus

Rom MIUI 10.2 Global Stable 10.2.1.0.OAGMIXM Mi 5S için Yayınlandı! Buradan İndirebilirsiniz!

Son guncellemeyi ben yaptim,bir sorun yok. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. syprinus

Maps ile alakali tekrar denemeler yaptim,bende sorun yok,pil durumu resimlerdeki gibi,benim cihaz ilk seri 128/4 yani pil eski olmasina rağmen gayet iyi ekran suresi verdi, sonuç olarak ben memnunum... MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. syprinus

Bugun guncelledim,maps bende caliyor,sarj konusunda konusmak icin erken,birkac gun sonra,tekrar geri bikdirim yapacağım... MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. syprinus

Sabah ota uzerinden geldi sonra kayboldu,boyle oldugunda genelde geri çekip birseyleri duzeltip tekrar veriyorlar,bence biraz daha beklemek gerek...
  9. syprinus

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Madalyasizda seviyorum ;)
  10. syprinus

Sistem uygulamalarını (Miui App ve Google App) kaldırma[Rootsuz]

Mi 5s,miui 10 oagmifi de sorunsuz google uygulamalarımı kaldırdı,teşekkürler.Yes~~
  11. syprinus

Güncelleme Aylardır Beklenen Global Oreo Sürümü(Stabil-Beta)

Ota uzerinden Miui 10 Global stabil NAGMIFI'den stabil OAGMIFI'ye gectim,ilk kullanim detayi olarak,menulerde gezerken sanki bug var gibi takiliyor ki, 2 yildir bu cihazda hic boyle bir sorun yasamamistim,ram kullanimi biraz daha yuksek,pil kullanimi icin daha cok erken ama romu cok begendigimi...
  12. syprinus

Takipteyim,teşekkürler.
  13. syprinus

Duyuru Redmi Note 5 Pro (Whyred) Kullanıcıları İçin Önemli Bilgilendirme

Micro usb sadece yarım saat şarj süresini erteliyor,bence çok önemli değil ama,araştırdığım kadarı ile bu modelin çok versiyonu var,iyice araştırmak gerek diye düşünüyorum.
  14. syprinus

Duyuru Redmi Note 5 Pro (Whyred) Kullanıcıları İçin Önemli Bilgilendirme

Dolar kuru dahilin de çıldıran fiyatlar yüzünden,birkaç gündür bu cihazı araştırıyordum hatta yarın almaya karar vermiştim ki artık vaz geçtim,bilgilendirme için teşekkürler.
  15. syprinus

Yardım İmei sorunu mi 6X

Bende de aynı sorun var,mi 5s ilk çıktığında almıştım kayıtlı diye bir gm discovery imei atmışlar,hali ile hattın takılı olduğu cihaz da sistemde gm discovery göründüğü için 4.5g desteklenmiyor ve hatta 4.5g kaydı yapılamıyor,bende hattı 4.5g destekleyen bir cihaza takıp müşteri hizmetlerini...
Üst Alt