SynLii kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Redmi 9 bootloader kilidi açık iken hard reset atarsak sistem silinir mi ?

HiddeNKinG hocamın dediği gibi hard reset çözüm değil. Yapılması gereken 3 sey var hangisini seçerseniz 1)Rom kurmak (En iyi olan) 2)Vbmeta kurmak 3)fastboot oem cdms komutunu çalıştırmak 2 ve 3. Adım için pc ye gerek yok otg ile halledilir Ama bilgisayar daha rahat olur Windows 10 -11 olursa...
  2. S

Rehber Redmi Note 10S Hardbrick Düzeltme ( Yetkili hesap olmadan - Bypass )

Elinize sağlık hocam yararlı konu
  3. S

Soru Redmi Note 12 Pro 5G (Ruby) Düzgün Rom İhtiyacı

Hocam bir öğrenemedim gitti mıuıtn yi sürekli mıuı vn diyorum :)
  4. S

Rom Redmi Note 10S İçin En İyi Custom rom

Daha detaylı inceleme: 1702405552 Hocam orange fox çalışan versiyon varmı? Ve evet ben önermiştim ve yeni kurdum :) Bu arada gerçekten bu romda roota ihtiyaç yok tek isteğim turkish ad host ve safety net geçmesi 1702405712 Sizin cihaz ile alakalı değil hocam bendede öyle fakat delta sorunumu...
  5. S

Rom Redmi Note 10S İçin En İyi Custom rom

Merhabalar xiaomi severler Bugün kullanmakta olduğum REON-RENO OS romunu inceleyeceğiz Xiaomi redmi note 10s için en iyi rom bu olup bataryası özelleştirmesi vs çok iyi Kurulum ADIMLARI: Romu indirin (LİNK TELEGRAM OLDUĞU İÇİN PAYLAŞMADIM) ---Not=Monet ve monet olmayan şekilde var ben monet...
  6. S

Hocam ben endonezya kullanıyordum Şarz olarak taiwan daha iyi olabilir fakat bence performans pil vs endonazya benim için yeterli
  7. S

Evet ama her cihaz için aynı şey geçerli değil hocam Direnç yapan ustanın el becerisine bağlı nfc meselesi
  8. S

Sohbet Türk Telekom konuşurken kesilme yaşayan var mı?

Benim böyle bir sorunum yok fakat son zamanlarda (İmei repeir sonrası) arayanlar bazen ulaşıyor bazen ulaşabiliyor Stock rom yükledim düzeldi Romda sorun olabilir
  9. S

Soru Redmi Note 10S için performans, pil, özelleştirme odaklı custom rom önerisi

Hocam tpden buraya gelmişsiniz Ben lineage kullanıyorum pili güzel özelleştirme az Crdroid pili idare eder şarji yavaş unofficial ve performans sorunları var özelleştirme bol Evilation en özelleştirmeli rom bu öneririm Ben reno veya memeOS öneririm ikisinde güzel romlar
  10. S

Bende MIUI vndeyim bundan önce Endonezya'da. İdim Endonezya gerçekten mükemmel bir rom 1702321165 Hayırlı olsun
  11. S

Soru IMEI'li telefona hard reset

Xiaomi 11TagateDimensity 1200 5GYazılımsal olarak çift SIM mümkündür. Güncelleme ile numaralar silinir, sıfırlama ile silinmez. (İstisna durumlarda sıfırlamada da silinebilir.) Direnç ile çift SIM mümkündür. Güncelleme ve sıfırlama ile numaralar silinmez. (UYARI : İşlem direnç ile yapılmış olsa...
  12. S

Rehber Redmi 9A/9C/9 Yetkili Hesap Atlama / Unbrick Yapmak

Download a tıklayın yeter
  13. S

Yardım Mi. Cloud galeri

Yeni telefonunuz nedir Ve mi cloud yedeğiniz var mı?
  14. S

12 Pro 5g kendi cihazım bu cihaz için en iyi rom MIUI VN Romdur Metin Hocamın konusu var forumda 1702318490 ayrıca ultra pil tasarrufu uygulaması yoksa güvenlik uygulamasıda yoktur
  15. S

Rehber Redmi 9A/9C/9 Yetkili Hesap Atlama / Unbrick Yapmak

brom moda girip mtkauthbypassv30 programı ile auth bypass yapmanız gerekmekte
Üst Alt