Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HiddeNKinG hocamın dediği gibi hard reset çözüm değil.
Yapılması gereken 3 sey var hangisini seçerseniz
1)Rom kurmak (En iyi olan)
2)Vbmeta kurmak
3)fastboot oem cdms komutunu çalıştırmak
2 ve 3. Adım için pc ye gerek yok otg ile halledilir
Ama bilgisayar daha rahat olur
Windows 10 -11 olursa...
Daha detaylı inceleme:
1702405552
Hocam orange fox çalışan versiyon varmı?
Ve evet ben önermiştim ve yeni kurdum :)
Bu arada gerçekten bu romda roota ihtiyaç yok tek isteğim turkish ad host ve safety net geçmesi
1702405712
Sizin cihaz ile alakalı değil hocam bendede öyle fakat delta sorunumu...
Merhabalar xiaomi severler
Bugün kullanmakta olduğum REON-RENO OS romunu inceleyeceğiz
Xiaomi redmi note 10s için en iyi rom bu olup bataryası özelleştirmesi vs çok iyi
Kurulum ADIMLARI:
Romu indirin (LİNK TELEGRAM OLDUĞU İÇİN PAYLAŞMADIM) ---Not=Monet ve monet olmayan şekilde var ben monet...
Benim böyle bir sorunum yok fakat son zamanlarda (İmei repeir sonrası) arayanlar bazen ulaşıyor bazen ulaşabiliyor
Stock rom yükledim düzeldi
Romda sorun olabilir
Hocam tpden buraya gelmişsiniz
Ben lineage kullanıyorum pili güzel özelleştirme az
Crdroid pili idare eder şarji yavaş unofficial ve performans sorunları var özelleştirme bol
Evilation en özelleştirmeli rom bu öneririm
Ben reno veya memeOS öneririm ikisinde güzel romlar
Xiaomi 11TagateDimensity 1200 5GYazılımsal olarak çift SIM mümkündür. Güncelleme ile numaralar silinir, sıfırlama ile silinmez. (İstisna durumlarda sıfırlamada da silinebilir.)
Direnç ile çift SIM mümkündür. Güncelleme ve sıfırlama ile numaralar silinmez. (UYARI : İşlem direnç ile yapılmış olsa...
12 Pro 5g kendi cihazım bu cihaz için en iyi rom MIUI VN Romdur Metin Hocamın konusu var forumda
1702318490
ayrıca ultra pil tasarrufu uygulaması yoksa güvenlik uygulamasıda yoktur