Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, kullanmakta olduğum cihazda avrupa Global 11.0.5.0 EAA ROM yüklü. TWRP olarak orangefox kullanıyorum. Magisk ve Candy kernelde kurulu. Sizden yardım istediğim konu ise OTA'dan bir güncelleme gelirse eğer, güncellemeyi herhangi bir veri kaybı yaşamadan nasıl kurabilirim? Bilir kişiler...
Bunu yüklerken zip içerisindeki hangi dosyayı düzenlememiz gerekiyor? Henüz net, tutarlı bir cevap yazan göremedim. Bu aşamaları güzel bir şekilde sıralayacak arkadaş varmı? Ardından bu aşamaları konuya dahil ederseniz, kimse bir sorun yaşamadan "raphael" cihazına "raphaelinin" rom kurulumunu...
Hesabına başka bir kişi erişmiş. Dinlediğin müziği o an kapatabilir ve değiştirebilir. Tavsiyem; ayarlara girip tüm cihazlardan oturumu sonlandıra tıklayıp, son olarakta çıkmadan şifreni değiştirdikten sonra bu sorunu çözebilirsin.
Romu az evel, OrangeFox Recoery'nin son sürümü ile Türkçe kurmayı denedim. Fakat malesef bootloop sorunu devam ediyor.. Halbuki rom çok hoşuma gitmişti. Neden bu basit hatalar cihazı "TR" dilinde kurmaya çalışınca ortaya çıkıyor? Bilerek mi fixlemiyor firma? Şüphelenmeye başladım..
K20 Pro cihazını henüz yeni almış olanlara tavsiyem; Direkt olarak TWRP yoluyla, EFS ve tam sistem yedeği alınız. İleride oluşacak herhangi yazılımsal bir sıkıntıya karşı kendinizi garantileyin. :)