SydraX kullanıcısının son içeriği

1. SydraX

Çözüldü Stock Rom'da Custom TWRP ile Güncelleme

Merhaba, kullanmakta olduğum cihazda avrupa Global 11.0.5.0 EAA ROM yüklü. TWRP olarak orangefox kullanıyorum. Magisk ve Candy kernelde kurulu. Sizden yardım istediğim konu ise OTA'dan bir güncelleme gelirse eğer, güncellemeyi herhangi bir veri kaybı yaşamadan nasıl kurabilirim? Bilir kişiler...
  2. SydraX

Rom [Android Q]Mi 9TPro /K20 PRO MIUI 11 - Hindistan Stabil - V11.0.1.0 QFKINXM

Bunu yüklerken zip içerisindeki hangi dosyayı düzenlememiz gerekiyor? Henüz net, tutarlı bir cevap yazan göremedim. Bu aşamaları güzel bir şekilde sıralayacak arkadaş varmı? Ardından bu aşamaları konuya dahil ederseniz, kimse bir sorun yaşamadan "raphael" cihazına "raphaelinin" rom kurulumunu...
  3. SydraX

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Evet yükleyebilirsiniz. Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. SydraX

Yardım Spotify kendi kendine şarkı değiştiriyor.

Hesabına başka bir kişi erişmiş. Dinlediğin müziği o an kapatabilir ve değiştirebilir. Tavsiyem; ayarlara girip tüm cihazlardan oturumu sonlandıra tıklayıp, son olarakta çıkmadan şifreni değiştirdikten sonra bu sorunu çözebilirsin.
  5. SydraX

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Romu az evel, OrangeFox Recoery'nin son sürümü ile Türkçe kurmayı denedim. Fakat malesef bootloop sorunu devam ediyor.. Halbuki rom çok hoşuma gitmişti. Neden bu basit hatalar cihazı "TR" dilinde kurmaya çalışınca ortaya çıkıyor? Bilerek mi fixlemiyor firma? Şüphelenmeye başladım..
  6. SydraX

K20 Pro kullanıyorum ve genelde o hatayı bende alıyorum. Önemsenecek bir sorun değil.
  7. SydraX

Tema Eleven AIUI - MIUI 11 Görünümlü Tema

Tema gerçekten çok hoş. Paylaşım yaptığın için teşekkürler. :)
  8. SydraX

Rom Redmi K20 Pro İçin ( Hindistan ) Global Kararlı Rom V10.3.5.0 İndirme Bağlantısı

Uyarıyı dikkate alarak rahatlıkla kurabilirsiniz.
  9. SydraX

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

Devamlı forumu takip eden biri olarak; Herşey şahane. :)
  10. SydraX

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

"Şifre: reiva" diye gördüm de olmadı denedim hata veriyor.
  11. SydraX

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Rica ediyorum. Rar şifresi nedir? Neredeyse tüm yorumları gözden geçirdim.
  12. SydraX

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Eğer ki malum yolla imei işlemi yapılmış ise cihaza, geçerli.
  13. SydraX

Soru Mi9t pro pubg dokunmatik problem

Haklısınız. Sanırım ben önceden ayarladıgım için böyle bir sorun yaşamadım, iyi forumlar. :)
  14. SydraX

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

K20 Pro cihazını henüz yeni almış olanlara tavsiyem; Direkt olarak TWRP yoluyla, EFS ve tam sistem yedeği alınız. İleride oluşacak herhangi yazılımsal bir sıkıntıya karşı kendinizi garantileyin. :)
Üst Alt