SybearGG kullanıcısının son içeriği

1. SybearGG

Recovery Poco f8 ultra TWRP

Teşekkürler çözdüm sorunu şuan görüyor depolamayı ilk versiyonda sorun varmış sonraki güncellemede deneyecegim artık .
  2. SybearGG

Pcden kurdum romu twrp depolamayı görmedigi için tam stabil degil arada takılmada yapıyor adb sideloadda denemedim twrpde sorun var gibi.
  3. SybearGG

Bugün güncelleme gelmiş bizim cihaza indirdim twrpden kurayım diye depolamayı görmüyor 0mb gösteriyor hepsi çözüm yöntemlerine baktım olmuyor twrpnin güncel başka bir versiyonu varmı.
  4. SybearGG

Kalıcı mı yoksa kalıcı yapmak için bir işlem varmı güncelleme sonrası gitmemesi için.
  5. SybearGG

Araçlar Qualcomm Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

Kilidi açıp bende eu rom kurdum fakat şöyle bir sorunum var recovery kısmı çince fastboot ada ses kısma ve güç tuşları ile giremiyorum kilidi açınca da böyleydi eu rom kurunca da aynı recovery ve fastboot kısmını düzelte bilir miyiz? Fastboot adb komutu ile açılıyor sadece. 1776620847 Sizinde...
  6. SybearGG

Usb hata ayıklamayi açıp adb reboot bootloader komutuyla açtım fastbootu sizin verdiğiniz yöntem ilede açılacaktır büyük ihtimalle teşekkürler.
  7. SybearGG

evet revovery açılıyor fastboot ses kısma ve güç tuşu ile açılmıyor siyah ekranda duruyor ses kısmaya basılı tuttugum sürece çekince normal açılıyor cihaz.
  8. SybearGG

poco f8 ultrayı açtım fastboot ekranı gelmiyor rom atmak için nasıl düzeltiriz.
  9. SybearGG

Poco f8 ultra açılıyor mu bu yöntemle ve açılış sonrası rom degiştirme güncelleme yapma vs sorun oluyor mu. Kitlenme durumu olurmu yani günclleme ile bilgisi olan yazabilir mi?
Üst Alt