Sxinar kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom Hyperos global fastboot

Bende de fake rom var ve IMEI atıldı imei gider mi H.kadioglu giderse halleder misiniz?
  2. S

Yardım Magiskden sonra Redmi ekranında kalıyor

fastboot moduna alarak fastboot flash boot boot.img ve daha sonra ise fastboot flash vbmeta vbmeta.img dosyasını flashlayarak yapabilirsiniz.
  3. S

Araçlar Defender Remover / Defender Disabler

Haklısınız aslında ancak ben dosyalarımi dilediği gibi karantinaya aldığı için kullanmıyorum.
  4. S

Araçlar Microsoft Edge Remover | Microsoft Edge Kaldırma

Şakasına onu da paylaşırım dediniz zannettim :D
  5. S

Araçlar Defender Remover / Defender Disabler

Elinize sağlık darısı Edgenin başına bu iki illet sayesinde Linux kullanmaktan vasgecemiyorum :D
  6. S

Rehber Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi

Merhaba hocam elinize sağlık. Cihazım redmi note 12 PRO 5G ve XN rom kurulu yurtdışı IMEI atılmış durumda. Bu kandırmaca ile IMEI bilgilerimin gitmesinden ve nv data ile göz göze gelmeye korkuyorum. Sorun olur mu olursa da H.kadioglu hocam özelden bilgi paylaşırsa memnun olurum. Direnç yok IMEI...
  7. S

Uygulama getConf ile Direnç Durumunu Kontrol Edin, Tüm Romlara Tek Yerden Ulaşın

Yine miuiturkiye yine muhteşem Bir proje.
  8. S

Rom Redmi 10c'ye custom rom önerisi

Selam hocam. Cihazınız Qc zayıf bir işlemci kullanıyor ve kuracağınız custom rom stock roma gore daha performanssız olabilir. Şahsen ben Magisk+Stock rom ile debloat etmenizi öneririm. Şimdiden hayırlı olsun.
Üst Alt