swoxy1146 kullanıcısının son içeriği

1. swoxy1146

Yardım telefona miui13 güncellemesi yaparken bozuldu

ben hiçbirşey yapmadım sadece günneledimve buuum açılmıyooo... sonra birdenbire sıfırlamak geldi aklıma onuda yaptım ve buuum 2.bombada nv data is coruped dedi ve bu daha önce olmuştu ama yaptırdım 3.buuum nerden geldi biliyormusunn pc kabloyu taktığım zaman fast boot modunda aygıt yönticisinden...
  2. swoxy1146

abi şuan başka bir cihazı taktım oda redmi ama onuda görmedi yani driverler doğru yüklenmemiş 1764082971 abi diğer bir redmi cihazı aldım usb hata ayıklama açık ama görmüyor hemde fastboot moddayken o zaman sorun bilgisayardadır
  3. swoxy1146

pc görmüyo chimeradan seçili olan driverleri yükledim ama görmüyo fastboot modu kapanınca otomatik şarj alıyo yani kablo çalışıyo ama taktığım zaman ses gelmiyo win 11 benim pc
  4. swoxy1146

sa telefon redi note 10 pro güncelleme yaptım kaçak bu arada telefon kapanıp geri açılıyor sıfırladım be sefer nv data is corruped diyo fastboot moduna alıyorum bilgisayar görmüyor driverlerimi yükledim ama ne yapmalıyım lütfen yardım edin yaptıracak durumum yok tek elimde pc var bu
Üst Alt