Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, mi5 kullaniyorum. Çevremde kararlı kullanan tek ben varım. Geneli haftalık kullanıyor. Uzun zaman oldu hiç güncelleme gelmedi diye huylanmaya başladım ve bugün foruma baktım aylar olmuş güncelleme geleli. Bana niye gelmedi acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. Sürümüm 8.1.2...
merhaba arkadaşlar 2 hafta önce n11 den b,r tane mi5 telefon aldım çihazdan memnunum önceki kullandıgım mi4 karılı rom ile geldi bu cihaz global rumlu ve haftalık yazıyor yani kararlı rum diye bir ibare yok sorunum kaynagı bu mudur bilmiyorum ama telefonu sarja taktıgımda bazen 1 saate sarjı...
ayarlar/ek ayarlar/erişebilirlik/büyüteç hareketleri'i açık olabilir. (3 kez ekrana tıklayınca yaklaşma özelliği) o özellik açık olunca tıklama sayacağım diye saçmalıyor. bende bir oyunda fark ettim.
"Bizim tavsiyemiz ise sitemiz ekibi tarafından Türkçeleştirilen ve tüm ek özelliklerin dahil edilmiş olduğu uygulamayı kullanmanız yönünde olacaktır. Uygulamayı incelemek ve indirmek için burada bulunan bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz."
Merhaba Hocam,
ilk sayfada yazdığınız link çalışmıyor...
Cevap için teşekkürler hocam,
Bekleyeceğiz O zaman, Çünkü herkes Wipe atın demiş fakat hiç kimse ben yaptım düzeldi dememiş.
Düzelmeyecekse niye atayım.
Merhaba,
Wipe yapıpta bu sorunlardan kurtulan var mı? Herkes Wipe yap demiş ama geri dönüş olmamış. Restart ve ısınma sorunu çok önemli.
Kurtulan varsa hangi Wipe seçeneğini seçti onu da yazmasını rica ediyorum.
Mi4 LTE
Merhaba,
Hocam Marshmallow stabil sürüme (7.5.1.0) geçince hem telefon 2-3 günde bir restart atar oldu. Fark etmesem telefonum kapalı kalıyor.
Hemde kullanım sırasında telefon çok ısınıyor. İnternet kullanımıma ara vermek zorunda kalacak kadar.
Bu ikisinin bir çözümü var mı acaba?
Mi4 LTE
Sadece çalıştığım şirkette ve evimde bu sorunun olduğunu fark ettim.
Yani baz istasyonu ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Uyumsuzluk herhalde...
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Korktum... Ben şuan konuşabiliyorum biraz robot gibi çıkıyor sesim ama anlasiliyorum... Deneyemedim de kulaklikta konuşmayı. Çok teşekkürler yorum için. Başka servis ile sorun yaşayan var mı acaba?
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi