suzerain kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Mi mix 2 ön kamera sorunu

Arkadaşlar görüntülü konuşma yaptığımda karşımdaki insan sürekli beni ters şekilde görüyor forumda bu sorunu yaşayan başka insanların da olduğunu gördüm ancak bunun bir çözümü yok mudur?
  2. S

Yardım Redmi 5 plus root için yardım

Recovery ekranına alıyor hocam bu defa :/
  3. S

TWRP ekranına gelemiyorum hocam herşey hazır ama :/ doğrudur hocam fastboot ekranına sorunsuz geliyor ama twrp e gelmiyor nedense
  4. S

Rehber - Redmi 5 Plus için TWRP Kurulumu hocam bu konudaki uygulamaları yaptım sırasıyla twrp i telefona yükledim ama ses açma + power tuşuna bastığım zaman twrp ekranına gelemiyorum nedense
  5. S

Arkadaşlar Redmi5 Plus telefonuma root atmak istiyorum dün bayağı kurcaladım internette 1-2 yerde gördüklerimi denedim sonra fastboot ekranında kaldı sağolsun yönetici arkadaş uğraştı telefonu eski haline getirebildim sonunda. Root yapmak için en iyi yol hangisidir acaba? Araştırdım ama...
  6. S

Yardım Redmi 5 plus rootlarken fastboot ekranında kaldı

yok hocam 1 defa yapmıştım onu ilk seferde ondan sonra fastboot ekranına giremiyorum dediklerinizi denedim ama :/ wipe datadan önce giriyordum fastboot ekranına şuan recovery ekranına yönlendiriyor güç tuşuna ve ses kısmına basınca
  7. S

reis senide uğraştırıyorum ama wipe datadan sonra fastboot ekranına gelmiyor :/ recovery ekranı geliyor ses kısmına ve güç tuşuna basınca
  8. S

yok usta 3 tane seçenek var sadece fastboot ekranında reboot wipe data ve MiAssistant menüsü o menüde tekrar twrp yi kurmaya çalışıyorum programla ama cihazı okumadığı için twrp yi kurmuyor miflashta da okumuyor maalesef :/ edit: fastboot ekranında Main Menu MI-Recovery 3.0 yazıyor
  9. S

yok usta twrp yi yüklemeye çalışıyorum ama fastboot ekranına aldığım zaman minimal programında tekrar kurmaya çalıştığımda wait for device diyor cihazı okumuyor twrp yi kuramıyorum
  10. S

hocam yes yazdım çıktım şimdi tekrar twrp ye girdim herşey sıfırlanmış sanırım format data oldu tekrar twrp ye girdiğimde ise sadece Reboot, wipe data, connect with MIAssistant seçenekleri mevcut
  11. S

hocam ben size güveniyorum hangi yol size uygunsa razıyım ben :D root için en kolay ve güvenilir hangisi ise yapayım
  12. S

hocam onuda hallettim şimdi tek birşey kaldı geriye işlemin sonunda şifre girmeden devam edin ve wipeden format data yapın diyor format dataya geldiğimde ise şifre istiyor
  13. S

hocam hepsini yaptım ama böyle bir uyarı verdi. Rootun başka bir yolu var mıdır acaba edit:sanırım hatayı buldum hocam bir saniye :)
  14. S

yazıyor hocam doğrudur buradaki adımları uyguluyorum o halde. bu işlemlerin sonunda root olmuş oluyor dimi
  15. S

üstad BL kilidi için 72 saat bekleme olayı falan var sanırım. Ayarlarda geliştirici seçeneklerinde mi kilit açma durumu kilit açıldı olarak gözüküyor. Bu şekilde işlemi yapsam sorun yaşar mıyım
Üst Alt