Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeniden herkese merhabalar.
Bugun mi8 ile gecirdigim 2.gunum. Buradan size cihazin teknik ozelliklerini yazmayacagim. Bircok siteden zaten okumustursunuz. Siradan bir kullanici olarak gunluk kullanim yorumlarimi paylasacagim.
Oncelikle ergonomi diyorum. Onceki telefonum samsung note 3 tu. Note...
Mi8 ee modeli henuz dunyada satisa cikmadi. Gsmarena.com dan karsilastirma yaparsan pek bir farkinin olmadigini gorursun. Mi8'de de yuz tanima ile ekran kilidi acma ozelligi var. Bir de parmak izi sensorunu ekrana gommusler baska bir teknik fark yok. Galiba birde 8gb ram vardi onda. Sen bir...
Tesekkur ederim. Su anda diger telefondaki programlarin yüklemesini yapiyorum. Biraz karistirip. Detayli bir kullanici yorumu yapmak isterim.
Ben dogu banktan aldim. İstanbuldaysaniz oradan bakabilirsiniz. 3100 fiyati var. Cift simli oldugu icin 8 ay kapanmadan kullanabilirsiniz. Yarim saat...
Merhabalar.
Bugun itibai mi8 cihazini kullanmaya basladim. Çin Rom ile geliyor. İngilizce sorununuz yoksa kesinlikle tavsiye ederim.
Yarin itibari ile kullanici yorumlarimi sizlerle paylasmak isterim.
Oncesinde sormak istediğiniz seyler olursa memnuniyetle yardimci olmaya calisirim.