Susspusss kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Redmi k60 pro rom

Açık hocam son sürüm yukledim şarjı herseyi güzel bi sorun yok
  2. S

Yardım Redmi k60 pro rom

Arkadaşlar redmi k60 pro hyperos 2.0.102.0 romunu indiremiyorum hata veriyor rom bulunamadı diyor lütfen yardım edin bu rom daha serin isin ma yoktu ordu nasıl indirecek
  3. S

Soru Redmi K60 Pro Global Rom Hakkında...

Elite rom da isinma varmi
  4. S

Yardım Bootloader kilidi açamama durumu

Bendede boyle oluyirdu YouTube yaz bl kilid bypaas izle onu ibdir sonra kilidi aciliyor denedim oldu 360 saat verdi 😃
  5. S

Yardım Mi12 twrp

Ben bunu aldigim kiside eumrom yuklumuş onda wapsap kullanamiyormuş bende bakim kurayim bu romu inşallah yasamam wapsap sikintisini 🙂
  6. S

Yardım Mi12 twrp

Teşekkürler reis. Wapsaptan kullaniliyor degilmi bi engel yok degilmi
  7. S

Yardım Mi12 twrp

kalıcı olmak ıcın ne yapmamız lazım bunu cmd ıle mı yukleyecez
  8. S

Yardım Mi12 twrp

Arkadaşlar mi12 için twrp varmı cihazım hyperOS2 android 15 yuklu. Sifirlamak istiyorum o yuzden twrp bulamadım direnç kayitli
  9. S

Servis Hizmeti HyperOS Alan Cihazlar için Bootloader Unlock Servisi..

hocam redmı note12 pro 5g cıhazımaa dırenclı ama bl kapalı acmak ıstedıgımde sorry felan yazıyor acmıyor
  10. S

Yardım Mi 13 cihazıma güncelleme gelmedi

mı12 cıhazıma bıle geldı dırenclı otan geldı kurdum muazzam
  11. S

Yardım Xiaomi 12 custom rom yükleyemiyorum.

ısınma sorunu varmı bu romda
  12. S

Soru Halihazırda Hyperos yüklü kaçak telefonda Hyperos güncellenirse IMEI gider mi?

Benimki yetkili hesab ile atildi imeil. Suan 1.10 guncellemesi var korkuyorum guncellemeye enson fastboot ile rom yukledim imeil ucmistu yeniden yetkili hesab attirdim suan korkuyorum 😁🤣
  13. S

HyperOS Xiaomi 13T (Aristotle) - Xiaomi.EU Rom HyperOS 2 Sürüm 2.0.2.0.VMFMIXM

yenıden yazolım ımeıl attırdım
  14. S

HyperOS Xiaomi 13T (Aristotle) - Xiaomi.EU Rom HyperOS 2 Sürüm 2.0.2.0.VMFMIXM

aman arkadaslar yukledım ımeılerım uctu nv data ya dustu
  15. S

Soru Custom rom atılınca Mi hesabı gider mi

Size izelden yaziyorum 1734265018 Hocam bana yazabilirmisiniz size yazamiyorumda.
Üst Alt