SusqUnN kullanıcısının son içeriği

1. SusqUnN

Redmi Note 6 Pro Android 10 - MIUI 12 20.5.16 BETA REVOS

Rom içinde root yüklü mü yoksa biz kendimiz mi yükleyeceğiz? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. SusqUnN

Tema Realme Teması MIUI10/11

Tema güzel eline sağlık kardeşim. Arkadaşlar mağaza linki olan temalara mağazada like atalım lütfen. Emekler boşuna gitmesin.. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. SusqUnN

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Miui Pro Beta v10 V9.6.5 Custom Rom

Arkadaşlar linki kontrol edebilirmisiniz bende açmıyor acaba bozuk mu Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. SusqUnN

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Miui Pro Beta v10 V9.6.5 Custom Rom

Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı arkadaşlar Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. SusqUnN

Recovery Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Otomatik TWRP Recovery Yükleme Aracı

Oreo sürümünde ki telefona yanlışlıkla pie sürümüne ait twrp yüklemeye çalıştım telefon açılmıyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek birileri var mı acaba
  6. SusqUnN

Tema Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Boot Logo [Boot Animations] - Açılış Logosu

Elinize sağlık hocam mükemmel olmuş denemek isteyen arkadaşlar olabilir
  7. SusqUnN

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Redmi note 6 pro için link var mı arkadaşlar Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. SusqUnN

Tema Young Forever Türkçe ( MIUI 11)

Designer olarak oturum acabiliyorum fakat temayı uygulamak istediğimde üçüncü parti hatası alıyorum temayı yüklemek için hangi adımları izlemem lazım Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. SusqUnN

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Miui Pro Beta v10 V9.3.28 Custom Rom

Arkadaşlar miui pro v10 android 9 kararlı rom u var mı Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. SusqUnN

Yardım Mi cloud mesaj yedekleme sorunu

Arkadaşlar i.mi.com cloud sitesine giremiyorum sizden girebilen var mı?
  11. SusqUnN

Xiaomi EU Miui 10 8.7.5

Arkadaşlar biraz ss atarmısınız bakalım nereleri yeni sadece bildirim çubugu var ekran görüntüsünde
  12. SusqUnN

Arkadaşlar miui pro 8.4.26 kullanıyorum ondan öncesinde de diğer sürümlerini kullandım.. Bu Android sistemi neden çok şarj tüketiyor mi 5s plus kullanıyorum telefonla bir günü cikartamiyorum istiyorum ki şöyle 1 buçuk günü rahat cikartsin oyun oynamıyorum face twitter snapchat yada YouTube da...
  13. SusqUnN

Arkadaşlar MiuiPro Rom Yada Miui'de Geliştirici Seçeneklerinde Çalışan Hizmetler Diye Bir Kısım Var mı Acaba Ben Baktım Bulamadım Yada Adı Farklı Olabilir mi MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. SusqUnN

Hocam Ns hakkında bir çalışmaları olup olmadığını veya biz miuipro kullanıcılarının Ns özelliğini beklediğimizi iletebilirmisiniz.. bir ara zip dosya paylasmistiniz yada yine öyle bir şey olsa da bizde faydalansak ns özelliğinden MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt