Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tema güzel eline sağlık kardeşim. Arkadaşlar mağaza linki olan temalara mağazada like atalım lütfen. Emekler boşuna gitmesin..
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oreo sürümünde ki telefona yanlışlıkla pie sürümüne ait twrp yüklemeye çalıştım telefon açılmıyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilecek birileri var mı acaba
Designer olarak oturum acabiliyorum fakat temayı uygulamak istediğimde üçüncü parti hatası alıyorum temayı yüklemek için hangi adımları izlemem lazım
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar miui pro 8.4.26 kullanıyorum ondan öncesinde de diğer sürümlerini kullandım.. Bu Android sistemi neden çok şarj tüketiyor mi 5s plus kullanıyorum telefonla bir günü cikartamiyorum istiyorum ki şöyle 1 buçuk günü rahat cikartsin oyun oynamıyorum face twitter snapchat yada YouTube da...
Arkadaşlar MiuiPro Rom Yada Miui'de Geliştirici Seçeneklerinde Çalışan Hizmetler Diye Bir Kısım Var mı Acaba Ben Baktım Bulamadım Yada Adı Farklı Olabilir mi
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Ns hakkında bir çalışmaları olup olmadığını veya biz miuipro kullanıcılarının Ns özelliğini beklediğimizi iletebilirmisiniz.. bir ara zip dosya paylasmistiniz yada yine öyle bir şey olsa da bizde faydalansak ns özelliğinden
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi