survivor kullanıcısının son içeriği

1. survivor

Yardım Mi 6 arka kapak

Merhaba arkadaşlar ben toplamda 3 tane arka kapak çatlattım. İlk orjinal olan çatladığında bir süre arkadaşın dediği gibi kaplama kapatarak idare ettim zaten kılıfla kullandığım için sorun olmadı. Sonra bir tane arka kapak aldım takmaya çalışırken elimde dağıldı. Sonra bataryayı değiştirdim deji...
  2. survivor

Türk Telekom Türk Telekom VoWifi Hizmetinin Hala Aktif Olmaması

Hocam haklısınız benim Mi 6 içinde aynı şey söz konusu ben zorla internette farklı yöntemler deneyerek VoWifi 'yı aktif hale getirdim vodafone'da, fakat ne yaptıysam VoLTE yi aktif hale getiremedim açıkcası çok da uğraşmıyorum artık.
  3. survivor

Ben o kadar zaman bekledim yazdım başvurdum net bir şey söylemediler. Sırf buna ve şu deprem zamanı yaşanan kesintiye kızdığımdan farklı bir operatore geçtim (memnun değilim), şimdi bunlar özelliği aktif etmişler bravo...
  4. survivor

Yardım Mi wifi Range Extender pro kullanımı hakkında.

Hocam selamlar, ürün bende de var açıkcası ben wi-fi dolaşım özelliğini açtım öyle yapınca modemi birebir taklit ediyor ama çok mu mutluyum derseniz değilim arada bir saçmaladığı oluyor.
  5. survivor

İnceleme Xiaomi Mi 6 Deji Pil Performansı

Herkese merhabalar, yaklaşık 1 hafta önce aldım ve montajını kendim gerçekleştirdim. Mayıs 2017 den beridir Mi 6 kullanıyorum ilk defa bataryasını değiştirdim çünkü gün içerisinde defalarca şarj etmem gerekiyordu. Açıkçası deji bataryayı taktıktan sonra baya bir fark oldu telefonumda. Şuan 1.5...
  6. survivor

Soru Xiaomi mi6 miui 11 geldi

Şarj süresinde kısmen bir iyileşme var gibime geldi. Bunun yanı sıra yukarıda bir arkadaş mi doc viewer yok demiş ama yanlış görmediysem direkt uygulama olarak yok fakat dosyalar uygulaması içinden bir doc dosyası açtığınızda açılıyor. Ayarlar kısmında görsel değişiklikler var. Google destekli...
  7. survivor

Arkadaşlar hayırlı olsun. Full change logu buraya koyuyorum. Şuan indiriliyor yükleme tamamlanınca yorumlarımı da yazacağım.
  8. survivor

Sohbet Hangi tarayıcıyı önerirsiniz?

Bir arkadaşım Brave diye bir browser öğrendi. Chrome tabanlı fakat chrome gibi yormuyor sistemi dedi.
  9. survivor

Genellikle X.0.2 tarzında olan güncellemeler hata düzeltmelerini de içerir. O yüzden bence kurabilirsiniz. Darısı global'in başına.
  10. survivor

MIUI 11 Forum çöp doldu

Ben bir de insanlardaki sabırsızlığa bir anlam veremiyorum. Bu kadar işsiz bu millet ? Arkadaş duyurusu yapılmış tarihi az çok belli. Bin tane yazı yazmanın anlamı nedir ya ? Hadi burası yine iyi asıl community i görün siz orası iyice çöplük oldu. 2 konu var sadece konuşulan mi band 4 türkçe ve...
  11. survivor

Yardım Merkezi sistem uydu arızası

Yahu kimsede bu konu neden buraya açılmış diye sorgulamamış. Ben mi yanlış yerdeyim acaba burası Mi6 konusu değil mi ?
  12. survivor

Yardım Miui Betadayım Yeni Güncelleme Gelmiyormuş Ne Yapmalıyım?

Cihazı unlock etmeden mi flash ile yükleme yapamazsınız. Farklı toollar var ama brick riski daha yüksek. Tabi risk size ait. Bu arada ben cihazın unlock ettim hayatımda bir şey değişmedi. Find phone özelliğini falan kullanabiliyorum sim aktivasyonunu yapabildim.
  13. survivor

Yardım Miui Betadayım Yeni Güncelleme Gelmiyormuş Ne Yapmalıyım?

Hocam bende sizin gibi betadaydım. Fastboot yöntemiyle temiz kurulum yaparak 10.4.2 ye geçtim (Stabil Stock Rom). MIUI 11 gelmesini bekleyeceğim.
  14. survivor

Yardım Xiaomi Mi6 Kötü Batarya Performansı

Stabil rom kullanıyorum 10.4.2 açıkçası bataryadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum birazda, cihaz kullanımım 2 seneyi geçti.
  15. survivor

Ben Tüketici Şikayetleri kısmından Türk Telekom için tekrar bir talep yapıcam (VoWifi konusunda) . Sizin de yapmanızı tavsiye ederim ne kadar çok olursak ancak öyle bir çözüme ulaşabiliriz.
Üst Alt