surly kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım RSA Kilidi Çözümleri

Kayıt tarihime bak istersen.
  2. S

Yardım RSA Kilidi Çözümleri

Mi11 lite kayıt oluyor. Yalnız şuan için güncelleme yapıldığında imei gidiyor.
  3. S

Yardım İş profili kaldırma

Telefonunda bir uygulamayı klonladıysan o zaman çıkar. Klonladığın uygulamayı kaldırdığında düzelir.
  4. S

Recovery Poco M3 - Twrp 3.5.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı

Rom sürümünü değiştirip deneyebilirsin. EU rom 12.0.1 de bende sorunsuz çalışıyordu. 12.0.4 sürümünde twrp çalışmıyordu bende orangefox kurdum sorunsuz çalışıyor.
  5. S

Madalya Şampiyon Beşiktaş [ Madalya Ödülü ]

Şampiyon Beşiktaş'ım.
  6. S

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Teşekkürler.
  7. S

Rom [ MIUI 12.6 ] MI 9T Pro / K20 Pro Xiaomi.eu Beta Rom

Kurulumda hata veriyordu çoğu telefonda o yüzden kaldırdılar sanırım.
  8. S

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Hocam telefonu yoğun bir şekilde kullanıyorum herhangi bir hata vs almadım şuana kadar. EEA sürümden geçtim, hem pil hemde akıcılık olarak daha iyi sonuçlar aldım.
  9. S

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

9T Pro sahibiyim. EU 21.4.7 sürümüyle kendine geldi cihaz.
  10. S

Madalya Ramazan Madalyası Kazanın

Hayırlı ramazanlar.
  11. S

Kamera çökmesiyle ilgili son sürümü rebuild edip tekrar yayınlamışlar.
  12. S

İngilizce dilde kullanıyorum bende herhangi bir hata vermiyor. Dil ile alakalı olabilir.
  13. S

Yardım Mi5 arka kapak

Hocam orjinalini bulman zor olur. Mi5 in orjinal parçaları genellikle bulunmuyor her ne kadar orjinal diye satılsada. N11 de muadil kapaklardan alabilirsiniz.
  14. S

Yardım Mi5 arka kapak

Hocam yeni bir kapak alıp değiştirebilirsin. Değiştirmesi çok basit.
  15. S

Yardım mi5 anormal kasmalar donmalar

AOSP rom kurup animasyonları kapatırsan biraz daha akıcı oluyor. 2. tel olarak mi5 mevcut, aosp romla hala iş görüyor. Linkteki romu kullanıyorum. https://forum.xda-developers.com/t/rom-official-10-0-gemini-pixel-experience-normal-plus-aosp-r41-23-12-2020.4001003/
Üst Alt